Investiţii de două milioane de euro la Spitalul Judeţean Timişoara, din partea...

Investiţii de două milioane de euro la Spitalul Judeţean Timişoara, din partea CJ Timiş, în acest an. Cum se implică universitatea de medicină

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean 11

Sumă record investită de Consiliul Judeţean Timiş, în acest an, la Spitalul Judeţean Timişoara, cel mai mare din vestul ţării. Aproape două milioane de euro au fost alocaţi de autorităţile judeţene pentru reparaţii şi modernizări în mai multe secţii ale unităţii medicale, printre care şi „Maternitatea Bega”. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, în cazul în care va mai fi nevoie de bani, vor fi alocate fonduri în continuare, până la sfârşitul anului.

„Reprezentanţii spitalului au mână liberă ca să solicite în continuare bani.


Cu toate că este o sumă record, de aproape două milioane de euro în acest an, pe care i-am dirijat către spitalul judeţean, avem posibilitatea să mai dirijăm în continuare”, a explicat Titu Bojin.

La modernizarea secţiilor Spitalului Judeţean Timişoara contribuie şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”. „Universitatea are posibilitatea ca din fonduri extrabugetare să investească o serie de sume, care nu sunt deloc mici, pentru spitalele universitare. Beneficiarii sunt în mod direct pacienţii, iar în mod indirect rezidenţii şi studenţii noştri, aşa că este justificat. Ne vom strădui în continuare să dotăm aceste secţii clinice ale spitalelor universitare. Pe de altă parte, universitatea înţelege să modernizeze spaţiile de învăţământ pe care le are în interiorul spitalelor, aşa cum sunt amfiteatrele”, a explicat Marius Raica, rectorul universităţii de medicină din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.