Liviu Dragnea a pus cruce carierei politice a lui Titu Bojin în...

Liviu Dragnea a pus cruce carierei politice a lui Titu Bojin în PSD. Vezi anunţul DEVASTATOR făcut astăzi

1
DISTRIBUIȚI

liviu dragnea psd

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a făcut, astăzi, un anunț devastator pentru președintele Consiliului Județean Timiș și fost lider al filialei Timiș a social-democraților, Titu Bojin.


Imediat după venirea lui Dragnea, Bojin s-a lăudat „este adevărat că mă caută destul de multă lume, acum după ce Dragnea a fost ales şef la PSD. Este vorba despre colegi de partid sau simpli amici care o vreme au avut reţineri în a mai interacţiona cu mine. Mă bucur să văd că au revenit la sentimente mai bune”.

Întrebat dacă îl va susţine pe Titu Bojin pentru o funcţie importantă în PSD Timiş, Liviu Dragnea a răspuns sec „nu”. Acesta a explicat decizia prin faptul că „Titu Bojin e un om pe care eu îl respect foarte mult, un om care a făcut treabă foarte bună pentru judeţul Timiş PSD, dar anul 2016 este anul în care PSD trebuie să îşi construiască o nouă generaţie de lideri. Cred că la consiliul judeţean trebuie să mergem cu o altă echipă. Titu Bojin rămâne în continuare prietenul meu, nu mă dezic de el, dr fiecare dintre noi trebuie să lase locul şi ăstora mai tineri. Că altfel nu se poate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.