Liviu Dragnea, la Timişoara, despre lupta PSD pentru fotoliul primarului Nicolae Robu:...

Liviu Dragnea, la Timişoara, despre lupta PSD pentru fotoliul primarului Nicolae Robu: „Eu le spun că au șanse”. Care e cheia succesului

1
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis (11)

Pesediştii din Timiş au undă verde să îşi aleagă singuri candidaţii pentru alegerile din 2016. Aflat într-un „turneu” prin vestul țării, Liviu Dragnea a fost prezent astăzi la sediul PSD Timiş, unde a avut o reuniune cu colegii de partid. Preşedintele interimar al social-democraţilor a vorbit apoi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre desemnarea candidaţilor pentru scrutinele care vor avea loc în anul 2016.

Astfel, Dragnea a precizat că, la propunerea consilierei locale Ramona Olteanu, în PSD va fi organizată o competiţie internă între cei care doresc să fie candidaţi.


Scopul aplicării metodei deja folosite de PNL Timiş este de a garanta că PSD va aduce în faţă cei mai buni candidaţi, capabili să îşi facă campanii puternice pe forţele proprii. Cât despre cea mai importantă luptă pe care o va da PSD, cea pentru funcţia de primar al urbei de pe Bega, funcţie deţinută momentan de liberalul Nicolae Robu, Dragnea se arată neînfricat.

„Ei (n.r – membrii PSD Timiş) speră să câștige Primăria Timișoara. Eu le spun că au șanse, nu au șanse zero. Eu le spun că au șanse dacă vor identifica un candidat care să poată convinge timișorenii că este mai bun decât primarul Robu. Eu cred că ce fac ei este foarte bine”, a spus Dragnea vizavi de strădaniile PSD Timiş de a desemna un candidat.

Vă reamintim că până acum printre numele avansate de PSD ca posibili candidaţi se numără preşedintele PSD Timiş, ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, om de afaceri, preşedintele executiv al PSD Timişoara, medicul Marius Craina şi deputatul Florin Bîrsăşteanu, de asemenea un reputat medic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.