Lucrările în Piaţa Unirii, FINALIZATE în această toamnă. Cât de mult s-a...

Lucrările în Piaţa Unirii, FINALIZATE în această toamnă. Cât de mult s-a avansat cu pavarea în această zonă

2
DISTRIBUIȚI

unirii (6)

Veşti excelente pentru timişorenii nerăbdători să se plimbe prin Piaţa Unirii. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, că s-a avansat mult în ceea ce priveşte pavarea în această zonă, astfel că la sfârşitul lunii octombrie vor fi finalizate lucrările în Piaţa Unirii.

„Lucrări mari, intervenţii majore avem în centrul istoric al oraşului.


În Piaţa Unirii s-a avansat mult cu pavarea, s-a trecut deja de biserica sârbească şi ceea ce ne-a rămas, în mod normal se va finaliza până la sfârşitul lunii octombrie”, a declarat primarul Timişoarei în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit edilulul-şef, şi pe străzile Mercy şi Lucian Blaga din centrul istoric al Timişoarei vor reîncepe lucrările. Asta pentru că, în acest weekend, va veni piatra necesară pentru pavarea acestor străzi, din Italia şi Maramureş.

„Piatra pentru strada Mercy vine din Italia, iar cea pentru străzile Lucian Blaga şi Vasile Alecsandri vine din Maramureş. Cei care ne furnizează piatra nu au lucrat în perioada de vară, lumea fiind în concediu. Avem promisiuni că în acest weekend va veni piatră şi atunci va continua pavarea. Mai este extrem de puţin de pavat pe Lucian Blaga şi puţin mai mult, dar nu prea mult pe Mercy. Ambele lucrări vor fi foarte frumoase”, a mai explicat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Am văzut ieri mormanele de piatră. Ne vom plimba la iarnă deci. Piatra istorică a cetăţii au pus-o la loc? Sau au vândut-o? Vezi votul meu la paştele cailor, neruşinatule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.