Timișoreanul Marius Marin i-a impresionat pe italienii de la Inter Milano. Ce...

Timișoreanul Marius Marin i-a impresionat pe italienii de la Inter Milano. Ce experiență a trăit mijlocașul lui ASU Poli

2
DISTRIBUIȚI

11992465_714092405358962_102105130_n

Plecat în Cizmă săptămâna trecută pentru a susține probe la Inter Milano, Marius Marin a trăit o experiență de neuitat. Mijlocașul timișorean a evoluat bine în teste pentru formația Primavera a nerazzurrilor și a avut ocazia să-l cunoască pe antrenorul echipei mari, Roberto Mancini. Italienii s-au declarat încântați de jucătorul lui ASU Politehnica, pe care îl vor urmări în continuare.

Marius Marin a împlinit 17 ani după ce a revenit din stagiul efectuat la Internazionale.


El a ratat debutul lui ASU Poli în C, dar a revenit săptămâna aceasta în lotul alb-violeților după probele din Italia și va juca în meciul de la Giarmata. În Italia tânărul mijlocaș a primit invitația de a fi văzut câteva zile în pregătire alături de echipa de tineret, Primavera. Marin a evoluat și în două amicale: Inter Primavera – Academia Pavese 6-0 și Inter Primavera – Renate (L3) 1-0. Timișoreanul a oferit în ambele jocuri câte o pasă de gol și a fost singurul trialist din echipă. La echipa secundă pregătită de Stefano Vecchi evoluează doi români: portarul titular Ionuț Radu și fundașul Răzvan Popa. ”Au fost foarte mulțumiți de mine și până în iarnă sunt în atenția lor. Acolo e un vis devenit realitate, chiar merită să muncești și să dai totul pentru a fi acolo”, spune Marius Marin.

”Mancini, caracter”

Mijlocașul timișorean a avut parte de o experiență completă la centrul de pregătire al marelui Inter. S-a fotografiat alături de japonezul Yuto Nagatomo de la prima echipă și s-a întâlnit cu ”principalul” Roberto Mancini, care i-a lăsat o impresie puternică. ”Mancini e un caracter, când treci pe lângă el el e primul care salută și te bate pe umăr”, explică Marius Marin. Mijlocașul va juca în această toamnă pentru ASU Poli după ce a crescut la vechea Poli Timișoara și la ACS Poli.

2 COMENTARII

  1. Marineeeee,
    După cum vezi si din propria poză, Nagatomo e preocupat, in primul rând, de fotbal. Tu de FREZĂ !!!!! Când o să pui frizura pe locul doi, poate atunci o să ajungi și tu fotbalist ca și Nagatomo !

    • Cand romanii o sa treaca de gandirea de pestera poate o sa evoluam si noi ca tara pavel…L-ai vazut macar jucand ? Poate sa isi faca palmieri in cap, sa goleasca butoiul de bere la 3 ore, sa faca ce vrea si tot sa fie fotbalist, ce zici tu nu denota decat frustrare. George Best a fost un alcoolic si un fustangiu notoriu, iar acum are statuie in fata Old Trafford-ului, fiind o legenda pentru un club ca Manchester United. Marius sper sa profiti din plin de timpul petrecut la noi, iar pe viitor sa ajungi acolo unde iti doresti. Sa nu uiti niciodata orasul din care ai plecat si sa iti amintesti in orice clipa de nebunii din Banat care au reinventat fotbalul din mizeria asta romaneasca, mult succes mandru polist ! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.