Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, cere congres DE URGENŢĂ în PSD. De...

Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, cere congres DE URGENŢĂ în PSD. De ce spune că e necesar pentru succesul partidului

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (3)

Ministrul Comunicaţiilor şi preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a emis astăzi un comunicat de presă prin care îşi anunţă poziţia oficială faţă de subiectul congresului din PSD.

„Partidul Social Democrat se află într-un moment crucial pentru viitorul său politic. Actul guvernamental coerent, eficient și în interesul românilor ne confirmă poziția de principală forță politică a țării și tocmai din acest motiv consider că trebuie să ne consolidăm poziția internă cât mai rapid.


Incertitudinea, incoerența și lipsa de viziune nu ne-au caracterizat niciodată, iar așteptările cetățenilor trebuie să găsească răspunsuri din partea noastră. Buna guvernare de până acum trebuie dublată de o acțiune politică fermă și clară. Avem nevoie de un program politic și de alianțe pentru această toamnă, dar și de stabilirea direcțiilor de urmat în continuare în plan guvernamental. Toate acestea pot fi îndeplinite doar prin congresul partidului. În acest sens, consider, în calitate de președinte al Organizației Timiș a Partidului Social Democrat și de membru al Guvernului, că e oportună organizarea unui congres până cel târziu în prima jumătate a lunii octombrie”, a transmis ministrul.

Grindeanu a conchis că partidul din care face parte a ieșit mereu întărit în urma congreselor, susţinând că „doar în forul suprem decizional își pot exprima opțiunea reprezentanții tuturor structurilor noastre teritoriale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.