O femeie din Timişoara, mama unei fetiţe de nouă ani, are nevoie...

O femeie din Timişoara, mama unei fetiţe de nouă ani, are nevoie disperată de sprijin pentru a învinge în lupta cu cancerul. Cum îi poţi da o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

bolnav cancer

O femeie de 44 de ani din Timişoara, care-şi creşte singură fetiţa de nouă ani, se luptă cu cea mai cruntă boală, cancerul. Pentru a avea şansa la o viaţă normală şi pentru a-şi putea creşte copilul, timişoreanca are nevoie disperată de ajutorul financiar al oamenilor cu suflet mare.

Anda Arotăriți a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu câţiva ani. Femeia a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi tratamente în anul 2012. Apoi, şi-a revenit, astfel că şi-a reluat activitatea de logoped la Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională „Speranţa” din Timişoara.

Din nefericire, boala a recidivat cu o metastază osoasă pe şoldul stâng, motiv pentru care, în ultimele două luni, a fost imobilizată la pat.


Există, totuşi, o speranţă ca timişoreanca să învingă boala, o intervenţie chirurgicală la şold. Pentru asta însă, este nevoie de 6.000 de euro, bani necesari achiziţionării unei proteze, pentru că medicul chirurg din Israel care va realiza operaţia s-a oferit să o efectueze gratuit.

Mai mulţi timişoreni, care îşi doresc să lupte alături de Anda Arotăriți, s-au mobilizat pe Facebook, în speranţa că se vor găsi fondurile necesare. Astfel, a fost creat grupul „SOS, let’s help Anda”. „Ne dorim să meargă din nou, să poată să își crească fiica și să revină la viață normală cât mai repede. De aceea, avem nevoie de ajutorul tău. Dacă mobilizăm 60 de persoane care să doneze 500 ron/pers. în contul Andei, operația poate avea loc în luna octombrie”, transmit creatorii grupului de pe Facebook.

Oamenii cu suflet mare care doresc să facă o faptă bună pot face donaţii în contul RO27BRDE360SV21630203600, beneficiar – Arotariti Anda Eugenia, deschis la Banca BRD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.