Pesediştii, despre campania „21 de flotări pentru Timişoara Capitală Culturală Europeană”: „Cel...

Pesediştii, despre campania „21 de flotări pentru Timişoara Capitală Culturală Europeană”: „Cel mai penibil demers”. Ce mesaj au pentru primarul Robu

2
DISTRIBUIȚI

flotari clown

Timişoara vrea să ajungă capitală culturală europeană cu concursuri de flotări. Aceasta este ultima campanie iniţiată de Asociaţia Timişoara 2021 în cadrul căreia timişorenii sunt încurajaţi să facă un mic efort şi să realizeze 21 de flotări sau de genuflexiuni pentru a susţine candidatura oraşului de pe Bega la acest titlu. Pesediştii din Timişoara consideră că această campanie este una de-a dreptul penibilă.

„Este cel mai penibil demers pe care l-am văzut. Această campanie este în armonie cu tot ceea ce se întâmplă în oraş, cu festivalul cârnaţilor şi al micilor, organizate tot cu scopul obţinerii titlului de capitală culturală europeană.


La Cluj, cântă Avicii şi David Guetta, noi concurăm cu festivalul micilor pentru a obţine acest titlu. Nicolae Robu spunea că nu e responsabil, atunci când anumite lucruri se transformă în nerealizări, se îndepărtează de ele. Dar a cui o fi vina? Nu primăria s-a ocupat de programul cultural? Hai să ne asumăm şi eşecuri, dacă nu le putem transforma în succese”, a declarat, astăzi, consilierul local PSD Alfred Simonis, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nici Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara, nu agrează campania „21 de flotări pentru Timişoara 2021”. „Nu este normal să luăm în derâdere acest proiect, nu putem să ne facem de râs cu astfel de proiecte, mi se pare o aberaţie. Această asociaţie a primit nişte bani, 100.000 de euro anual de la primărie, şi nu cred că 21 de flotări reprezintă o acţiune spectaculoasă”, este de părere Sebastian Răducanu. Preşedintele PSD Timişoara are şi un mesaj pentru primarul Nicolae Robu, căruia îi transmite să se implice mai mult în demersurile iniţiate pentru ca Timişoara să ajungă capitală culturală europeană. „Nicolae Robu să nu mai spună că nu are nicio responsabilitate, pentru că este primarul Timişoarei. Dânsul apare pe toate panourile din oraş asumându-şi mai multe acţiuni, să şi-o asume şi pe asta”, a conchis Sebastian Răducanu.

2 COMENTARII

  1. Alo domnii de la PSD…ok am stabilit ca aceasta campanie e penibila.Super…mare realizare.Hai acuma sa facem si ceva constructiv ca doar nu sunteti doar ca sa aratati cu degetul pe lumea asta politica a orasului.Care e campania gandita de voi de exemplu pentru Timisoara capitala culturala?….a si btw…Avici si David Guetta nu e cultura Simionis tata….ce fac aia e EDM. E super usor doar sa comentezi si sa zici ca aia nu e buna si e penibila….hai veniti voi cu un plan de rezerva cu ceva care sa ne salveze…ca sincer de comentatori care au singura solutie aia nu e bine e plin!

  2. PSD……offff !!! Iar comentati fara sa stiti despre ce se discuta ??? Vedeti ca va asteapta un an greu, cu pierderi mari si esec in alegeri, cu toate ca presa ASTA de rahat incearca sa bage cu forta rahatul sub pres atragand atentia in alta parte. Grindeanu tata, iti amintesti ce a zis maestrul de ceremonii Ioan Rus cu privire la plecarea romanilor de acasa??? Mai stai prin oras sa iei pulsul, ca asa din auzite…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.