PNL Timiş nu-i refuză pe primarii traseişti care doresc să se întoarcă...

PNL Timiş nu-i refuză pe primarii traseişti care doresc să se întoarcă în partid. În ce condiţii îi primeşte înapoi

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, Dan popa vicepresedinti PNL Timis, experiment conferinta 04

Primarii din judeţul Timiş, care au părăsit Partidul Naţional Liberal, pot fi primiţi înapoi în partid, însă doar în anumite condiţii.


Anunţul a fost făcut, astăzi, de Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, care spune că se va sta de vorbă cu primarii care îşi doresc să revină în partid în această toamnă, şi nu înainte de alegeri.

„Stăm de vorbă cu primarii care au părăsit PNL în perioada care urmează, nicidecum în pragul alegerilor. Dacă ei conştientizează că au greşit şi îşi exprimă părerea de rău pentru asta şi spun public că doresc să se reintegreze, să se apropie în PNL, evident că îi vom accepta şi în funcţie de ce au făcut de când au plecat din PNL. Pentru că dacă ei au arătat o atitudine ostilă la adresa PNL-ului în acest interval de timp, atunci nu avem ce să mai stăm de vorbă. Dar cu unii cred că se poate discuta şi cred că unele păcate pot fi iertate, în general, şi nici noi nu trebuie să avem o exigenţă excesivă. Putem avea şi o anumită toleranţă”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

De aceeaşi părere este şi Dan Popa, co-preşedinte PNL Timiş, care a afirmat că fiecare caz va fi analizat în parte. „Sunt situaţii în care unii primari ar putea fi primiţi înapoi. Îi vom chema pe primarii care vor să se întoarcă în partid şi discutăm cu ei”, a conchis Dan Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.