Primăria Timişoara caută animatori pentru centrul oraşului. Ce probe trebuie să susţină...

Primăria Timişoara caută animatori pentru centrul oraşului. Ce probe trebuie să susţină şi cine-i va plăti

0
DISTRIBUIȚI

clown timisoara

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vrea ca în centrul istoric al oraşului, dar şi în zonele pietonale să îşi desfăşoare activitatea diferiţi animatori. Este vorba despre cântăreţi, dansatori, mimi, actori sau caricaturişti, şi nu numai, care sunt invitaţi, între 7 şi 11 septembrie, să se înscrie la sediul Primăriei Timişoara pentru a obţine „certificatul de animator”. Cei interesaţi vor primi autorizaţia doar după ce vor susţine nişte probe în faţa unor specialişti, anunţă Nicolae Robu.

„Centrul istoric al Timişoarei şi zonele pe care deja le avem pietonale vor trebui să aibă un alt nivel de animaţie decât până acum.


Vom face ceea ce se întâmplă în oraşe precum Paris sau Viena. Vom avem diverşi animatori, care vor fi interpreţi muzicali, formaţii muzicale, dansatori, formaţii de dansuri, mimi, actori, caricaturişti, pictori, graficieni, o paletă foarte largă de artişti care pot face lucruri interesante pentru cetăţeni. Nu poate să apară oricine în aceste locuri ale unui oraş ca Timişoara şi de aceea noi vrem să facem o selecţie. Pe tot parcursul săptămânii viitoare vom face înscrieri pentru aceste probe de selecţie. În urma acestor probe, care vor fi date în faţa unor specialişti, cei care trec probele vor primi o autorizaţie că au dreptul să presteze în zonele pe care noi le permitem ale Timişoarei”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timişoarei, animatorii vor putea fi văzuţi în centrul oraşului în cel mult trei săptămâni. Aceştia nu vor plăti nicio taxă primăriei pentru că îşi desfăşoară activitatea în centrul oraşului şi nici municipalitatea nu-i va recompensa financiar. „Vom vedea în ce măsură există cadrul legal care să permită ca ei să fie răsplătiţi financiar de cetăţeni, aşa cum se întâmplă în alte părţi”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.