Primarul Nicolae Robu s-a întâlnit cu studenţii. Ce probleme a aflat că...

Primarul Nicolae Robu s-a întâlnit cu studenţii. Ce probleme a aflat că sunt în Complexul Studenţesc şi cum vrea să le rezolve FOTO

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu studenti

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a luat decizia de a se plimba prin Complexul Studenţesc, vinerea trecută. Edilul şef a fost însoţit, în cele câteva ore petrecute în campus, de studenţi-lideri de organizaţii din universităţile cu cămine în Complexul Studenţesc. „Împreună, am baleiat Complexul de la un capăt la altul, stabilind, de comun acord, ce îmbunătăţiri să aducem acestei părţi extrem de importante a oraşului nostru”, a scris Nicolae Robu pe Facebook, aseară, într-o postare intitulată „Studenţii Timişoarei merită cu prisosinţă!”

Astfel, primarul Timişoarei spune că s-a angajat să facă mai multe lucruri în Complexul Studenţesc. Printre acestea se numără extinderea spaţiilor verzi prin eliminarea unor betoane – foste alei, amplasarea de bănci, foişoare şi hamace în spaţiile verzi de lângă cămine, plantarea de copaci. Totodată, Nicolae Robu vrea să găsească soluţii mai bune pentru păstrarea tomberoanelor, dar şi crearea mai multor puncte de colectare a deşeurilor.

Primarul Timişoarei nu i-a uitat nici pe bicicliştii din Complexul Studenţesc, pentru care spune că va amplasa rasleturi de biciclete la toate căminele la care există spaţiu adecvat şi că va realiza piste de biciclete.


Nu vor fi uitate nici aleile care nu sunt asfaltate, iar pe traseele deja bătătorite vor fi realizate alei noi.

Nicolae Robu mai anunţă că studenţii vor avea şi o zonă de fitness în aer liber în campus, dotată cu aparatură adecvată. De asemenea, vor fi realizate şi două fântâni cu apă potabilă în Complexul Studenţesc şi va fi înfiinţat un post fix al Poliţiei Locale, suplimentar postului Poliţiei Naţionale deja existent.

1 COMENTARIU

  1. Lae Robu minte, aveti grija! Tot ce va ” reusi ” acolo va fi sa mai planteze un birt cu program de noapte. Ca doar acolo nu e campus monastiresc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.