Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, audienţe online pe Facebook, în premieră naţională. Cum...

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, audienţe online pe Facebook, în premieră naţională. Cum va realiza acest lucru

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu live facebook

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, care este un fan înfocat al reţelei de socializare Facebook, a venit, astăzi, cu o nouă idee trăznită. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, edilul-şef a anunţat că va folosi o aplicaţie inedită lansată de Facebook pentru audienţe online. Potrivit primarului Timişoarei, această modalitate de a interacţiona cu cetăţenii reprezintă o premieră naţională.

„A apărut o nouă facilitate Facebook, o aplicaţie, prin care se pot face transmisii live cu recepţionarea de comentarii în timpul transmisiei. Avem la dispoziţie un instrument interactiv de acest gen, dedicat categoriei de personalităţi care au fani, pentru ca ei să poată interacţiona cu fanii. Am considerat că putem folosi acest instrument pentru, pe de o parte, a transmite conferinţe de presă în direct pe Facebook şi, pe de altă parte, eu ca primar voi folosi acest instrument şi pentru audienţe online pe Facebook.


Eu voi apărea cu voce şi imagine şi cetăţenii vor putea să-mi adreseze întrebări prin comentarii pe care le pot posta. Facem acest lucru în premieră naţională”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Nicolae Robu, Dan popa vicepresedinti PNL Timis, experiment conferinta 09

Primarul Timişoarei a şi încercat noua aplicaţie astăzi, când a făcut un prim experiment şi a transmis conferinţa de presă de la PNL Timiş live pe Facebook. Imaginile au fost filmate cu ajutorul telefonului personal al lui Nicolae Robu şi pot fi vizualizate AICI!

3 COMENTARII

  1. sint convins ca pensionarii, care sint SINGURII care decid rezultatul votului din Romania, au cont pe cartea cu moace si o sa poata sa urmareasca conferintele de presa si o sa poata interactiona cu candidatul Nicolae Robu la alegerile din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.