REZULTATE BACALAUREAT 2015, sesiunea de toamnă: absolvenţii de liceu din Timiş află...

REZULTATE BACALAUREAT 2015, sesiunea de toamnă: absolvenţii de liceu din Timiş află astăzi dacă au promovat „examenul maturităţii” UPDATE 2 rezultate dezastruoase

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 2015 03_resize

Emoţii mari pentru aproape 1.500 de absolvenţi de liceu care s-au prezentat la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Astăzi se afişează primele rezultate, până la ora 16.00, atât pe site-ul Ministerului Educaţiei, cât şi la avizierele şcolilor. Elevii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii tot astăzi, între orele 16.00 şi 20.00, urmând ca rezultatele finale să fie afişate în data de 4 septembrie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat s-au înscris din judeţul nostu aproximativ 1.600 de candidaţi, însă o parte din ei au absentat.


Aceştia au susţinut probele scrise în şase centre de examen, unul în Lugoj şi cinci în Timişoara, iar lucrările au fost corectate la Timişoara.

Promovabilitatea în judeţul Timiş, după prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an, a fost de 65,42 %.

UPDATE 1 Rezultatele sesiunii de toamnă pot fi consultate AICI.

UPDATE 2 DEZASTRU la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, în judeţul Timiş. Doar 25,95 % dintre absolvenţii de liceu care s-au prezentat la „examenul maturităţii” l-au şi promovat. În total s-au înscris 1.598 de candidaţi, însă 307 au absentat. Din cei 1.291 de liceeni care s-au prezentat la BAC, cinci au fost eliminaţi din examen şi doar 335 au obţinut o notă de trecere,restul celor 951 de candidaţi au fost declaraţi „respinşi”.
Cea mai mare medie este 8,4, obţinută de un elev de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timişoara. De altfel, în total, doar opt candidaţi din Timiş au avut media între 8 şi 8,99.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.