Robu: „Nu se compară niciun oraş din această parte a Europei cu...

Robu: „Nu se compară niciun oraş din această parte a Europei cu Timişoara, aşa cum va fi Timişoara peste un an”. Pe ce mizează pentru atragerea turiştilor

3
DISTRIBUIȚI

gunoi libertatii a 1

„Mica Vienă” ar putea fi un nume mult prea mic pentru a descrie Timişoara. Sau asta se poate deduce din declaraţiile de astăzi ale primarului Nicolae Robu cu privire la dezvoltarea urbei pe care o conduce.

„Nu se compară niciun oraş din această parte a Europei cu Timişoara, aşa cum va fi Timişoara peste un an. Avem un Iulius Mall, va fi gata o parte din Nepi, se începe munca la Open Ville şi la mall-ul de lângă centru, așteptăm să înceapă şi investiţia Plazza. Când ai un oraş cu atâtea centre comerciale evident că în acel oraş vor venit turiști din atâtea ţări ale lumii, se va duce vestea că aici unde să faci cumpărături în condiţii convenabile, vor fi multe condiţii de petrecere a locului liber, apoi e mulţimea de locuri de muncă ce se vor crea”, a spus Robu astăzi.

Acesta a făcut şi o pledoarie pentru meseria vânzătoare şi a spus că „nu cred că e un lucru rău să fii vânzătoare într-un spaţiu climatizat, unde asculţi muzică şi relaţionezi cu oameni civilizaţi.


Nu cred că este deloc un lucru rău”.

Mai mult, edilul susţine că Timişoara va atrage turişti şi prin posibilităţile pe care le oferă în domeniul tursmului cultural sau sportiv. „Evident că trebuie să adăugăm turismul de agrement. Timişoara oferă suficiente posibilităţi de petrecere plăcută a timpului liber. Avem în curs de realizare multe obiective. Eu am în vedere Bega pentru agrement, Bega navigabilă, Bega cu cele şapte vaporette. Centrul istoric al orașului, dincolo de valoarea sa vine şi cu oferta de agrement pentru oricine. Cred că este plăcut să stea la o terasă în centrul istoric. Când am vorbit de oferta comercială trebuie să adăugăm și zona comercială. Vor fi magazine de lux aici, vor fi magazine foarte frumoase restaurante, baruri cofetării, unde lumea va veni să facă cumpărături şi unde lumea va veni să petreacă timpul liber. Ceea ce se întâmplă la noi este chiar ideal, ai o zonă comercială în centrul istoric şi din jurul ei ajungi să ai patru zone comarciale în centrul. Toate gusturile vor fi satisfăcute, avem această diversitate care rupe monotonia care ar fi dacă am avea numai mall-uri”, a mai precizat Robu. Trebuie spus că deocamdată în centrul Timişoarei există mai multe magazine second-hand, pe care primăria nu a putut să le mute.

3 COMENTARII

  1. Sarmanul rrobisor cred ca a baut ceai din plante etnobotanice dupa vizita cu declaratii la politie! Acum este cam rece afara si el este obisnuit cu soarele din concediu si a baut putin ceai de marihunna! si are vedenii sarmanul!

  2. sa-l trezeasca cineva,…poate Sanda,…ca s-a facut dimineata!..doamne ce aberatii…..,dar unde este meritul tau robule,in toate cele mentionate…mai sus ,cum iti place tie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.