S-a dat startul admiterii de toamnă în universităţile timişorene. Câte locuri sunt...

S-a dat startul admiterii de toamnă în universităţile timişorene. Câte locuri sunt scoase la concurs

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Absolvenţii de liceu care au reuşit să promoveze „examenul maturităţii” în a doua sesiune sau cei care pur şi simplu nu s-au înscris încă la facultate mai au o şansă. Cele patru universităţi de stat din Timişoara au dat startul admiterii de toamnă şi scot la concurs mii de locuri cu taxă sau bugetate.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timişoara se desfăşoară în perioada 7 – 20 septembrie. Universitatea scoate la concurs 170 de locuri bugetate şi alte 2.200 în regim cu taxă, în cele 11 facultăţi ale sale. Oferta instituţiei cuprinde 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine. Mai multe detalii se găsesc AICI!

La Universitatea Politehnica din Timişoara, înscrierile la facultate au început în 4 septembrie şi se termină în 8 septembrie.


283 de locuri bugetate şi alte 367 în regim cu taxă sunt scoase la concurs. Informaţii suplimentare despre admiterea de toamnă se află AICI!

umft_2006

Şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara organizează o nouă sesiune de admitere, care a început în 31 august şi se termină în 11 septembrie. Instituţia timişoreană a dat startul admiterii de toamnă doar pentru două specializări din cadrul Facultăţii de Farmacie, Asistenţă de Farmacie şi Farmacie, în care sunt sunt disponibile 77 de locuri cu taxă. Mai multe detalii se găsesc AICI!

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, sesiunea de toamnă se desfăşoară în perioada 7 – 17 septembrie, fiind disponibile, în total, 662 de locuri, dintre care 45 bugetate. Informaţii suplimentare sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.