Sfârşit de sezon la Văliug. Vezi cine mixează la party-ul de adio...

Sfârşit de sezon la Văliug. Vezi cine mixează la party-ul de adio din acest weekend

0
DISTRIBUIȚI

ponton (7)Amatorii de party-uri sunt invitaţi la o petrecere specială, care marchează sfârşitul sezonului cald la Ponton Casa Baraj din Văliug, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă, cu începere de la ora 23.00.

Sebastien mixează în premieră în paradisul de pe mal, și aduce cu sine toate piesele deep house care l-au făcut celebru world wide.


Cel mai recent single al său, „High on you”, alături de Hagedorn, este unul dintre hit-urile verii lui 2015, iar frumosul public de la Casa Baraj îl poate asculta acum live.

Alex Kennon completează tabloul muzical al weekendului, pe o notă mai underground. DJ-ul este una dintre vedetele acestui sezon de party, datorită sound-ului său bazat pe techno și tech house. Alex are talentul de a ține publicul la dans până după răsărit, la orice eveniment.

Elless și Jay Ko dau și ei forță line up-ului pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine de la dragii lor prieteni.În cursul acestui sezon la Ponton Casa Baraj au mixat o serie de nume fierbinţi în scena muzicii dance ca Robosonic, Tapesh, Claptone, Audiofly, Coyu, Nhan Solo, SIS, Stefan Biniak, Ninetoes, Chelina Manuhut, Rosario Internullo, Zwette, Gramophonedzie, Livia Andrei sau Pascal Junior și, desigur, toată echipa Maestros del Ritmo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.