Și totuși victorie într-un duel româno-maghiar: ACS Poli Timișoara – Bekescsaba 3-1

Și totuși victorie într-un duel româno-maghiar: ACS Poli Timișoara – Bekescsaba 3-1

0
DISTRIBUIȚI

acs poli - csu craiova (16)

Dacă echipa națională s-a mulțumit cu o remiză albă, aseară, pe terenul Ungariei, ACS Poli Timișoara a câștigat meciul amical disputat în încheierea stagiului de pregătire din Bihor.

Adversar a fost Elore Bekescsaba, echipă cu care ACS Poli s-a întâlnit și înaintea începerii sezonului, la Timișoara, scorul fiind atunci 2-0 pentru gazde.

Timișorenii au început meciul de pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea în formula Kirschstein – Melinte, Luchin, Cânu, D.


Popescu – Sarmov, Llorente – Curtean, Hernandez, Goga – Rufino. La pauză au intrat Smaranda – Neagu, Artean, Bărbuț, Popovici şi Elek, iar pe finalul meciului Curtean a intrat înapoi în teren în locul lui Popovici, accidentat după ciocnirea cu un adversar.

La pauză scorul a fost 0-0, iar maghiarii au deschis scorul în minutul 58, prin Svedyuk. Bekescsaba a fost la conducere doar 3 minute, pentru că Elek a egalat în minutul 61, iar în minutul 73 atacantul și-a adus echipa în avantaj. Tabela a fost închisă de Bărbuț, în minutul 83: scor final, 3-1.

Următorul meci oficial pentru elevii lui Florin Marin este cel din optimile Cupei Ligii, cu Petrolul Ploiești, întâlnire programată miercuri, de la ora 19.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.