Șoferii din Timiș și Arad scapă de restricțiile de circulație aduse de...

Șoferii din Timiș și Arad scapă de restricțiile de circulație aduse de caniculă. În ce zone se păstrează interdicția pentru mașini de mare tonaj

0
DISTRIBUIȚI

incendiu masina trafic (7)

După două zile în care după ora 14.00 nu au mai putut conduce mașini de mare tonaj pe drumurile din vest, șoferii mașinilor grele cu drum în Timiș și Arad scapă de restricție.


De azi, în aceste județe temperaturile încep să scadă, iar codul portocaliu de caniculă se transformă în cod calben. Nu aceeași situație se înregistrează în Caraș Severin, unde canicula, care a băgat în spital zeci de persoane, persistă în continuare.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii că pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi care tranzitează județele Hunedoara, Alba, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Suceava și Neamț va fi instituită astazi, în intervalul orar 14:00 – 20:00, restricția de circulație pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza emiterii de către Administraţia Naţională de Meteorologie a codului portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.