Un jucător de la Timișoara Saracens, titular în meciul de deschidere al...

Un jucător de la Timișoara Saracens, titular în meciul de deschidere al Cupei Mondiale de rugby. Ce realizări a avut în duelul cu țara gazdă, Anglia

0
DISTRIBUIȚI

rcm new (14)

Clubul de pe Bega a avut un reprezentant în meciul-spectacol de deschidere al Rugby World Cup de pe celebrul stadion Twickenham din Londra. Manasa Saulo de la Timișoara Saracens a fost titular pentru Fiji în partida cu Anglia, cedată cu scorul de 11-35.

Pe lângă cei opt jucători selecționați în reprezentativa ”Stejarilor”, Saracens RCM se mândrește și cu un nume în puternica reprezentativă a statului insular Fiji.


Ratu Manasa Saulo Romumu, pe numele său complet, cu numărul 3 pe tricoul de joc, a început meciul cu Anglia efectuând alături de colegii săi un dans războinic de tip ”bole”. Pe o vreme ploioasă însă amfitrionii au fost de neoprit la ei acasă. La pauză scorul a fost 18-8. Un eseu de penalizare și un try marca Brown au cântărit greu în economia reprizei. Nadolo a redus din diferență la eseuri pentru Fiji. În partea a doua aceiași Brown și Nadolo au mai culcat o dată balonul în suprafața de țintă.

Manasa Saulo a evoluat nu mai puțin de 75 de minute în acest meci. Perioadă în care solidul jucător a realizat 10 placaje, având o rată de reușită de 71%. Miercuri, fijienii au nun nou meci greu, de la ora 18.45 cu Australia. În aceeași zi România va debuta în competiție, de la ora 22.00 în fața Franței. Cei opt jucători de la Timișoara prezenți în lot sunt: Rădoi, Țăruș, Căpățână, Kinikinilau, Calafeteanu, Burcea, Popârlan și Lemnaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.