Alfred Simonis, mai tare ca Nostradamus: „Domnul Robu este în plus”. Vezi...

Alfred Simonis, mai tare ca Nostradamus: „Domnul Robu este în plus”. Vezi cine spune consilierul că este adevăratul primar al Timişoarei şi cine va fi noul şef al PNL Timiş din 2016

2
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Şeful consilierilor locali ai PSD Timiş, Freddy Simonis, este convins că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este o simplă marionetă. Alesul local a ţinut să comenteze astăzi despre faptul că primarul Nicolae Robu a decis înfiinţarea unui post de Poliţie Locală în Complexul Stundenţesc din Timişoara, după ce în zonă au avut loc mai multe incidente violente.


Acesta a spus că vrea să îl felicite pe edil pentru că a răspuns rugăminților adresate de pesediștii din Timișoara.

Astăzi, Simonis a spus că în opinia sa adevăratul primar al Timişoarei este city-managerul Sorin Drăgoi şi că adevăratul şef al PNL Timiş este Dan Popa. Simonis a declarat că „eu spun că domnul Drăgoi este adevăratul primar al Timişoarei pentru că asta mi se spune din interiorul primăriei. Asta se spune, că iniţiativele bune vin de la domnul primar, adică adevăratul primar, iar cele care nu sunt atât de bune vin de la domnul Robu. Eu vă spun doar care este percepţia oamenilor în urma discuţiilor pe care le-am avut cu colegii din primărie, care îl apreciază foarte mult pe domnul Dăgoi, care îi tratează cu respect”.

Mai mult, Simonis este convins că dat fiind faptul că Dan Popa, copreşedintele PNL Timiş, este personajul din umbră, acesta este adevăratul conducător al filialei. Simonis a dat asigurări că la viitoarele alegeri pentru şefia PNL Timiş, Popa va ieşi câştigător detaşat pentru funcţia de preşedinte al filialei. Despre rolul primarului Nicolae Robu, Simonis a conchis că „Domnul Robu este în plus”.

2 COMENTARII

  1. Tind sa ii dau dreptate dlui Simonis,
    Din cate se stie Robu are ceva timp de cand nu mai semneaza nimic, cel care semneaza pe toate actele este Dl Dragoi,
    O marioneta cu peruca Robu Nicolaie !!

  2. ”Şeful consilierilor locali ai PSD Timiş Freddy Simonis” are probleme cu comunicarea? Tandemul Loredana Codruţ – Alfred Simonis stabileşte care sunt subiectele care ”contează” pentru timişoreni?

    (http://monicaharmanescu.wix.com/romaniavremilormele#!”Şeful-consilierilor-locali-ai-PSD-Timiş-Freddy-Simonis”-are-probleme-cu-comunicarea-Tandemul-Loredana-Codruţ-Alfred-Simonis-stabileşte-care-sunt-subiectele-care-”contează”-pentru-timişoreni/cjds/5620fb5a0cf2c3576e615fa8)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.