ASU Poli a pierdut postura de lider în Liga a III-a. Cine...

ASU Poli a pierdut postura de lider în Liga a III-a. Cine a profitat în Seria a IV-a de etapa fără joc pentru timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

asu poli filiasi (41)

Alb-violeții nu mai sunt lideri în Seria a IV-a a Ligii a III-a după ce au stat în runda a 6-a. Național Sebiș a preluat șefia după ce a învins CSU II Craiova cu 1-0. Surpriza rundei e constituită de victoria Becicherecului pe terenul Hunedoarei, scor 2-0.

”Corviniștii” ar fi fost ei pe primul loc dacă ar fi reușit să treacă de ”pizzeri”. Nu s-a întâmplat acest lucru. Elevii lui Sorin Bălu câștigând prin reușitele lui Silaghi și Bârză. Un alt scor surprinzător, prin proporții cel puțin, a fost victoria clară a Lugojului în fața Metalurgistului Cugir, scor 4-1. Dacă ASU Poli a stat, runda a fost perfectă pentru celelalte timișene, deoarece Millenium Giarmata s-a impus și ea pe terenul Filiașiului, scor 2-0 prin reușitele senegalezului Diarra.


Celelate rezultate ale etapei a VI-a din C4 au fost: Pandurii II – Măgura Cisnădie 2-2, Minerul Motru – CS Ineu 2-0 și Performanța Ighiu – Cetate Deva 2-0. Sebișul conduce seria cu 13 puncte, fiind urmată acum de nu mai puțin de patru grupări cu câte 12 puncte: ASU Poli, Hunedoara, Lugoj și Becicherecu Mic. Prima și ultima au câte un meci în minus.

Au jucat pentru ”Tică”

În etapa liberă de la jocurile din C, ASU Politehnica a disputat azi un joc amical la Bacova în memoria suporterului Constantin ”Tică” Joldănescu, ucis la finele lui august în Complexul Studențesc din Timișoara. Elevii lui Sorin Brîndescu s-au impus cu 3-1 în fața formației locale din Liga a V-a. Giuricici, Birău și Vucea au înscris pentru vizitatori, în timp ce gazdele au punctat la 0-1 prin portarul Mănescu, în urma unui penalty. „A fost o deconectare pentru noi, o acțiune caritabilă. A fost un meci prietenesc, amical, prin care ne-am mai luat puțin gândul de la campionat. De luni reintrăm însă în pâine, pentru că ne așteaptă o perioadă foarte grea, cu meciuri foarte grele. Una peste alta, cred că a fost de bun augur meciul de astăzi, de la Bacova”, a declarat antrenorul alb-violeților Sorin Brîndescu, pentru druckeria.ro.

ASU Poli a mizat în acest meci pe: Fișteag – Birău, Stefanovici, Gălan, Damian – Rebenciuc – Vucea, Giuricici, Țugui, Taub – Rus. A mai intrat Bilia.

AS Bacova (antrenor-jucător Mihai Obreja): Mănescu – Rigo, Obreja, Șultz, V. Ani, Cătană, M. Florea, Prundeanu, Petrică, Sârbu, Coca. Au mai jucat Chirilă, Arsenie și Duică.

În etapa următoare a Ligii a III-a ASU Poli primește replica lui Pandurii II Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.