ATENȚIE: Usturoiul importat din China este toxic. Iată cum poate fi identificat

ATENȚIE: Usturoiul importat din China este toxic. Iată cum poate fi identificat

1
DISTRIBUIȚI

knoblauchkollen

Cei mai mulți oameni probabil nu știu de unde provine usturoiul pe care îl cumpără de la supermarket sau, cu atât mai puțin, cel din mâncarea servită la restaurant.


Deși nu pare un detaliu demn de luat în seamă, problema este că usturoiul produs în China este toxic.

Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie www.healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive și, implicit pentru a vă proteja sănătatea, trebuie să învățați să distingeți usturoiul românesc de cel toxic, produs în China.

Află AICI la ce detalii trebuie să fii atent când cumperi usturoi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.