Bărbatul care a înşelat 43 de persoane, arestat. Vezi ce metodă TUPEISTĂ...

Bărbatul care a înşelat 43 de persoane, arestat. Vezi ce metodă TUPEISTĂ folosea

1
DISTRIBUIȚI

euro 50

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus săptămâna aceasta punerea în mişcare a acţiunii penale față de timișoreanul care și-a fraierit concetățenii, determinându-i să îi alimenteze conturile cu bani. Viorel Patrik Kovacs a trăit fără nicio grijă din octombrie 2013 până în martie, anul acesta, înșelând oamenii de bună credință.

”În perioada octombrie 2013-martie 2015 ,inculpatul a publicat în ziarul Publitim anunţuri prin care oferea împrumuturi băneşti în condiţii avantajoase, fără garanţii.


Inculpatul a indus în eroare un număr de 43 de părţi vătămate pe care le-a determinat să vireze într-un cont deschis pe numele său la o bancă din Timişoara sume cuprinse între 200 şi 1.000 lei. După ce banii erau viraţi,inculpatul amâna acordarea împrumutului ,iar apoi întrerupea orice legătură cu părţile vătămate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Instanţa a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Doi ani sa tragi tepe si politia sa nu faca nimic?Cu siguranta ca cei ce i-au dat bani,au facut reclamatie si se putea da foarte usor de individ sunand de pe alt numar si stabilind o intalnire,mai ales daca puneau o tanara cu o voce suava la telefon.Dar politia a asteptat doi ani jumate…timp in care si-au luat linistiti salariul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.