BĂTAIE DE JOC la RATT. Vezi cum riști să îți rupi picioarele...

BĂTAIE DE JOC la RATT. Vezi cum riști să îți rupi picioarele circulând cu tramvaiele regiei UPDATE Ce măsură a luat RATT

2
DISTRIBUIȚI

tramvai gaura

Regia Autonomă de Transport Timişoara pune în pericol sănătatea călătorilor, scoțând în circulație mijloace de transport cu defecțiuni grave.

În vreme ce după reabilitarea a două tramvaie, care au costat mai bine de un milion de euro fără TVA, primarul Nicolae Robu se lăuda că a relansat producția de tramvaie din România, celelalte vehicule din parcul regiei sunt lăsate de izbeliște și sunt scoase pe traseu deși au probleme care pot cauza accidentarea călătorilor.

Mai exact, pe linia tramvaiului 5, astăzi, a fost pus în circulație un tramvai în podeaua căruia o trapă pentru lucrări de întreținere se mai ținea practic într-un șurub.


Astfel, toți pasagerii care urcau pe ușa din spate a vehiculului riscau să cadă între roți și să își rupă membrele, sau mai rău, dacă tramvaiul se afla în mișcare. Contactați de PRESSALERT.ro reprezentanții regiei au promis că vor oferi o poziție oficială în legătură cu faptul că un astfel de mijloc de transport a fost scos pe traseu.

UPDATE Reprezentanții RATT ne-au transmis că tramvaiul cu probleme care a circulat astăzi pe traseul liniei 5 a fost scos din circuit, urmând să fie înlocuit cu altă garnitură.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua
    D-na Loredana!! fara suparare a-ti constatat dumneavoastra ca tramvaiul a fost scos de catre RATT in dimineata aceasta cu o trapă pentru lucrări de întreținere care se ținea practic într-un șuru?
    Sau poate s-a rupt trapa in timpul zilei??
    Face-ti niste declaratii si articole fara sa va ganditi macar o secunda??? Mie mi-ar fi rusine sa scriu asemenea tampenii numai de dragul de a scrie. Cand pur si simplu ca orice bun cetatean puteai sa anunti conducatorul de tramvai ce problema are si se remedia, probabil, imediat.
    Am fost si eu in tramvaiul acela si nu „se tinea practic intr-un surub” acea trapa (faci din tantar armasar).,si mai ales ca acea trapa are dimensiunile unui format de A3, poate doar tu poti sa cazi sa iti rupi membrele pe acolo.

  2. Domnule petre mai lasa odata prosteala asta ieftina, eu iti garantez ca oricine poate da in judecata atat ratt cat si primaria pentru un milion de motive si cu siguranta va castiga….sa fim seriosi atat starea tramvaielor vechi este un pericol cat si tramvaiele noi au acest pericol….plus sa nu vorbim de soferi, vatmani, mizerie, hoti, aurolaci, tigani, pai cum vrei tu ca oamenii sa mearga cu mijloacele de transport in comun la lucru din moment ce daca te urci imbracat in costum in ele ajugi jegos, eventual si cu vreo boala transmisibila

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.