BC Timișoara a stabilit un trio de antrenori pentru banca tehnică părăsită...

BC Timișoara a stabilit un trio de antrenori pentru banca tehnică părăsită de Dragan Petricevic. Cine îi vor conduce pe ”lei” începând de la meciul cu Craiova

1
DISTRIBUIȚI

BCT - Focșani U20 (22)

BC Timișoara a anunțat în această seară soluția la care s-a ajuns pentru banca tehnică după plecarea lui Dragan Petricevic. Echipa de baschet aflată într-o situație financiară delicată va apela începând cu următorul meci, împotriva Craiovei acasă, pe nu mai puțin de trei antrenori din cadrul clubului: Cristian Bota, Nenad Markovic și Radenko Toroman.

Așa cum a anunțat managerul general Leo Demaio BCT apelează la soluții interne după demisia lui Dragan Petricevic. ”Conducerea clubului a decis ca echipa noastră de fie condusă de un trio de antrenori din interiorul clubului.


Astfel, alb-violeții din Liga Națională vor fi pregătiți de Cristian Bota (foto), tehnicianul BCT 2, Nenad Markovic și Radenko Toroman, foștii secunzi ai lui Dragan Petricevic. Cei trei vor conduce primul antrenament marți dimineață”, se arată pe pagina oficială a ”leilor”.

Dragan Petricevic o pregătea pe BC Timișoara în noul mandat din decembrie 2013 și a cucerit în primăvară Cupa României cu alb-violeții. Trofeu obținut și în mandatul său precedent în Banat.

Noua echipă tehnică va debuta cu ocazia partidei de vineri, de la ora 19.00, când BCT primește replica celor de la CSU Craiova în etapa a III-a a Ligii Naționale.

1 COMENTARIU

  1. Hai, luati-o si voi usor, usor dupa Timba, care – pacat ca-i in div. B – va bat de va sar capacele, gata cu figurile si fitele, luptati si voi ca tot omu dă rând.
    Dragan a parasit lupta, la fel si Ilie Tritoiu… era de asteptat… hehehehehe se dadeau mari banateni si vezi doamne lor nu le trebuie bani (ca au furat prea multi).
    Dumnezeu nu doarme.
    Băăăăăă da Botaaaa, Cristi Bota duce el pe umerii lui de om bolnav asa o echipa mare ????
    Leontin Demaio, General Manager la BCT sa dea socoteala DNA-ului (daca reusesc sa le faca un control) – ceea ce nu cred ca, prea-s pilosi Vermesanu si Delmario.
    Cum s-au imprastiat banii timisorenilor „Îndesați” cu „greu” in buzunarele nesimtitilor – am vrea sa stim si noi.
    Pentru domnul Nenad Markovic și domnul Radenko Toroman, toata stima.
    dar Atentie !! PAZI Nenad, Pazi Rade !!!! La Timisoara, va sapa toti ! Cum ai intors spatele cum sar pe tine!!
    Atentie la Del-Mario-Varsat-de- Vânt ! Si la toti acolitii lui !
    Cu Bota scapi usor… O sticla cu ceva răchie, și tace, ca-i cuminte… si-i bolnav – săracu’ !!!
    Daaaaa, bine ca a fugit Trifoiu, Ilie Tritoiu.
    Dar cati or mai fi in staff-ul BCT ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.