BC Timișoara merge la Oradea doar cu speranțe și sandwich-uri la pachet....

BC Timișoara merge la Oradea doar cu speranțe și sandwich-uri la pachet. Cu ce dezastru a comparat Dragan Petricevic situația ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI

petricevic.szekely

Situația ”leilor” nu s-a îmbunătățit deloc față de săptămâna trecută. De fapt, conform lui Dragan Petricevic, la BC Timișoara e tot mai rău și echipa va pleca sâmbătă în ziua meciului la Oradea. Tehnicianul bănățenilor e și mai supărat că deocamdată la orizont nu apare nicio rază de speranță.

După debutul cu Sibiul, în care echipa alb-violetă a fost aproape de o surpriză date fiind condițiile actuale, BCT are parte în weekend de o deplasare pe terenul lui CSM U Oradea. ”Leii” din Bihor au reușit în prima rundă să învingă pe terenul Stelei. ”Se poate spune că echipa s-a mai legat puțin. Nu degeaba există perioadă de pregătire. Toate sunt cu un scop. Nu suficient de mult, pentru că vorbim și de diferențe valorice între jucătorii care au plecat și care au venit. Unii au venit după perioade de pauză, nu e același lucru când te antrenezi cu cineva. Dacă pun toate lucrurile pe hârtie pot să spun că sunt mulțumit de cum merg lucrurile pe plan sportiv. Fără a emite mari așteptări, dar nu mergem la Oradea nici ca o echipă condamnată dinainte. Mergem să luptăm, în condiții și mai proaste. În continuare nimeni nu a primit nimc, jucători, angajați. Mai mult, vom merge în ziua meciului, cu sandwich-urile pe care le vom avea la noi.


Cam acestea sunt condițiile. Și astea sunt niște condiții, dar în comparație cu situația de acum o lună, diferențele sunt uriașe. Timpul va da răspunsul cine e de vină. Situația nu a fost provocată de BC Timișoara și nici de partea sportivă a clubului”, a declarat Dragan Petricevic.

Tehnicianul e supărat și de lipsa de reacție la problemele echipei. Până acum întârzie să apară orice fel de ajutor pentru echipa de baschet, în ciuda diferitelor apeluri. ”BC Timișoara și Rugby Club Timișoara sunt singurele echipe care au adus în ultimii ani trofee. S-au făcut niște lucruri bune pentru comunitate. Această echipă a dus numele Timișoarei pe plan sportiv european. Nu e o imagine bună, mai ales că baschetbalistic Timișoara a intrat pe scena europeană prin organizarea unei grupe la EuroBasket… Că am tresărit mai mult acum că a început și fotbalul să aibă probleme, e altă problemă. Noi suntem în acest moment sub apă. Noi lucram pământul sub un baraj. Acesta a crăpat, apa vine peste noi. E ca și cum am cerut două bărci gonflabile și ni se răspunde: Rezistați sub apă, cât puteți, până lămurim noi cu constructorul cine e de vină”, a mai spus Petricevic.

Echipa a doua, derby local cu Timba

Tot sâmbătă, la ora 18, va debuta în noul sezon și BC Timișoara II, care va juca în eșalonul secund cu rivala BC Timba, într-un meci considerat în deplasare în Sala Olimpia. Echipa a doua alb-violetă a făcut și ea legitimări de urgență de la CSS Bega, cărora li s-au adăugat și un jucător foarte tânăr remarcat și promovat de la Academia BCT. ”Ca peste tot scopul echipei a doua e creșterea jucătorilor pentru prima formație. Nu are obiectiv un loc anume. Avem un exemplu, BC Timișoara are cinci jucători timișoreni. Dacă nu ne preocupam de acest aspect, dacă Nenad Markovic nu era legat sufletește… ne întrebăm dacă am mai fi găsit șase jucători pe lângă cei care i-am găsit”, a precizat Dragan Petricevic.

Partida CSM U Oradea – BC Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 17.00 (Digi), în etapa a II-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.