Călin Dobra, SIGUR președinte executiv al PSD Timis. Cine sunt candidaţii pentru...

Călin Dobra, SIGUR președinte executiv al PSD Timis. Cine sunt candidaţii pentru trezorier şi secretar executiv al formaţiunii

1
DISTRIBUIȚI

calin dobra 05

Aşa cum anunţa încă de vinerea trecută preşedintele Sorin Grindeanu, PSD Timiş va avea structură completă de conducere. La finele acestei săptămâni va avea loc scrutinul pentru alegerea preşedintelui executiv, a secretarului executiv şi a vicepreşedinţilor PSD Timiş. Ultimele detalii legate de pregătiri au fost oferite astăzi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, care este şi unicul candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al filialei judeţene. Dobra a explicat că la fel ca şi pentru funcţia pe care o vizează el, nici posturile de secretar executiv sau trezorier pentru PSD Timiş nu au atras mai mulţi concurenţi.


Astfel, secretar al PSD Tmiş va fi Adrian Negoiţă, cel care deţine interimar acest post, iar trezorier va fi Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii, în vreme ce pentru funcţiile de vicepreşedinţi au aplicat mai mulţi pesedişti.

Întrebat de ce a ales să candideze abia acum și nu a intrat în luptă și pe vremea când defunctul deputat Gheorghe Ciobanu viza poziția de președinte executiv al PSD Timiș, Dobra a explicat că „am ales acest moment pentru că am cosiderat că este momentul să particip la această competiție. Sunt singur, din păcate. Mă recomandă numite lucruri cum ar fi faptul că sunt de aproximativ 16 ani mebru în PSD, faptul că am o anumită experiență pentru că din simplu membru de Tineret am ajuns la organizația seniorilor și cred că mă recomandă și următorul aspect, legătura foarte bună cu organizațiile locale pe care o am, la fel şi cu primarii de localităţi. La momentul respectiv a fost o persoană care și-a dorit (n.r Gheorghe Ciobanu) și am considerat că poate, la ora respetivă, să ducă organizația alături de Sorin Grindeanu din funcția de președinte executiv”.

1 COMENTARIU

  1. O sa vedeti, in curad se va alege praful de tot. Bojin isi doreste mult sa ajunga Dobra, Presedinte executiv. Nu il recomanda nimic este o marioneta a puscariabilului tractorist, Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.