Caloriferele timişorenilor vor fi din nou calde. Vezi de când se reia...

Caloriferele timişorenilor vor fi din nou calde. Vezi de când se reia furnizarea agentului termic

0
DISTRIBUIȚI

mihaela-calorifer1

Veşti bune pentru timişorenii care, în ultimele zile, se plâng că apartamentele lor branşate la Colterm au devenit mult prea friguroase.


Compania a anunţat astăzi că va relua furnizarea agentului termic, începând de joi, 8 octombrie 2015, ora 9.00.

„Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente neplăcute ce ar putea apărea, rugăm pe această cale asociațiile de proprietari să verifice instalațiile interioare şi să finalizeze eventualele lucrări pe care le execută în cadrul asociaţiilor sau chiar în apartamente. De asemenea, consumatorii sunt rugaţi să anunțe dispeceratul COLTERM S.A. (tel. 0256.494.133) sau la adresa de e-mail: dispecerat@colterm.ro eventualele probleme apărute în instalații pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor”, au transmis reprezentanții companiei de termoficare.

Colterm a anunţat şi faptul că furnizarea agentului termic se va face în acord cu condiţiile meteo. „Pentru o scurtă perioadă de timp (24-72 h) programul de furnizare va fi non-stop, (cu adaptarea temperaturilor, pe timp de zi, în funcție de condițiile meteo) în această perioadă urmând a fi depistate și remediate zonele cu încălzire deficitară, iar după aceasta programul de furnizare urmând a fi adaptat la condițiile meteo și pe timp de noapte”, a mai transmis departamentul de comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.