Concert cu formaţia care de un an de zile nu mai participă...

Concert cu formaţia care de un an de zile nu mai participă la emisiuni radio sau TV. Vezi unde va cânta Bosquito

0
DISTRIBUIȚI

bosquitoDupă ce în luna februarie formaţia Bosquito a susţinut două concerte în aceeaşi seară la Porto Arte, muzicienii revin în aceeaşi locaţie vineri, 16 octombrie, de la ora 21.00.

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzica ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard-rock.


În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum patru albume. În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii sai au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioada au lansat şi piesa „Întuneric în culori”, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate.

„Vrem să le mulțumim tuturor celor care susțin muzica vie și vin la concerte! La un an de când am anunțat decizia noastră de a nu mai participa la emisiuni radio-tv trecem printr-un moment de mândrie în cariera noastră: sălile sunt pline, concertele sunt minunate. Faith in humanity restored. Ne vedem la scene, acolo unde contează!“, au declarat recent membrii trupei Bosquito. Biletele pentru concertul din Timişoara al formaţiei costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.