Continuă campania „5 lei pentru sterilizări”, la Timişoara. Cum poţi salva în...

Continuă campania „5 lei pentru sterilizări”, la Timişoara. Cum poţi salva în avans câinii şi pisicile nedoriţi de societate

1
DISTRIBUIȚI

caine danyflor

Campania „5 lei pentru sterilizări” continuă, la Timişoara. Astfel, oamenii care doresc să se implice în ajutorarea şi salvarea în avans a animalelor nedorite de societate sunt încurajate să doneze minim 5 lei, iar banii strânşi vor fi folosiţi pentru sterilizarea gratuită a câinilor şi pisicilor de pe stradă.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei „Pieces of Heaven”, doar unul din zece câini şi pisici fără familie ajung să fie adoptaţi, celelalte „nouă suflete nevinovate trăiesc o viaţă mizerabilă, gonite, bătute, flămânde, bolnave şi, în final, moarte pe marginea unui drum, pe un câmp sau în padure”.


Organizatorii campaniei „5 lei pentru sterilizări” transmit că prin această acţiune îşi doresc să ajute oamenii care cunosc o pisică sau un câine de pe stradă, din curtea unei firme sau din casa unor bătrâni, să sterilizeze acel animal pe gratis. Astfel, zecile de pui pe care câinele sau pisica i-ar fi fătat nu mai au nevoie să fie salvaţi.

Banii se vor strânge până în data de 4 noiembrie, iar operaţiile de sterilizare vor avea loc între 11 şi 30 noiembrie. În cazul câinilor, sterilizarea vine la pachet cu microcipare şi carnet de sănătate. Mai multe informaţii despre cum puteţi dona se găsesc AICI!

Tot în acest an, o altă asociaţie din Timişoara a reuşit să sterilizeze în cadrul aceleiaşi campanii 37 de câini şi 14 pisici aflaţi în situaţii de risc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.