CUTREMURĂTOR Bebeluş abandonat lângă gara din Făget de mama lui. Din ce...

CUTREMURĂTOR Bebeluş abandonat lângă gara din Făget de mama lui. Din ce motiv aproape că l-a condamnat la moarte

0
DISTRIBUIȚI

bebelus_picioruse

Gest şocant făcut de o tânără în vârstă de 22 de ani din judeţul Timiş. Femeia a adus pe lume un copil, pe care mai apoi l-a abandonat în apropiere de staţia CFR din Făget. Din fericire, micuţul a fost găsit la timp şi a fost transportat de urgenţă la spital, în prezent, starea lui de sănătate este stabilă.

Potrivit Lugoj Online, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să o găsească pe mama copilului abandonat, care era internată la spitalul din Făget, la secţia de ginecologie.


Tânăra de 22 de ani, care aproape şi-a condamnat copilul la moarte, le-a declarat poliţiştilor că s-a decis să-şi abandoneze bebeluşul pentru că mai avea un copil de patru ani, iar familia nu ar fi acceptat-o să mai vină acasă cu încă unul. De asemenea, femeia a precizat că a recurs la acest gest şi din cauză că se descurcă greu cu banii.

Acum, tânăra este cercetată de poliţişti pentru abandon. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a bebeluşului, femeia ar putea fi acuzată de rele tratamente şi tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.