CUTREMURĂTOR Un băiețel de doi ani din Giroc, care s-a înecat cu...

CUTREMURĂTOR Un băiețel de doi ani din Giroc, care s-a înecat cu sâmburi de rodie, este ţinut în viaţă doar de aparate. Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

copil_spital-1024x680-640x4251

Tragedie într-o familie din localitatea timişeană Giroc. Un băieţel de doar ani are şanse aproape zero de supravieţuire din cauza unei neglijenţe. Copilaşul s-a înecat cu sâmburi de rodie, săptămâna trecută, acasă, alături fiind de familie. Speriaţi, părinţii acestuia au sunat la 112, iar medicii de pe ambulanţă l-au găsit pe micuţ în stop cardio-respirator.

Minute în şir s-au străduit să-l resusciteze, iar în final inima acestuia a început să bată, însă s-a oprit din nou pe drum spre spital.


După ce s-au chinuit aproape o oră, medicii au reuşit, din nou, să-l readucă la viaţă pe copil, la unitatea de primiri urgenţe de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, însă băieţelul era în stare critică.

Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, ne-a declarat că băieţelul de doi ani este ţinut în viaţă, în acest moment, doar de aparate. Deci, şansele să-şi revină sunt aproape inexistente.

„Nu e nicio schimbare în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Copilul e internat pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, este ţinut în viaţă doar de aparate. Creierul încă are activitate, deci nu a intrat în moarte cerebrală”, ne-a declarat Mihai Gafencu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.