Daniel Stanciu, REVOLTAT la adresa arbitrajului: ”Am avut gol valabil”. Ce faze...

Daniel Stanciu, REVOLTAT la adresa arbitrajului: ”Am avut gol valabil”. Ce faze mai contestă managerul sportiv al lui ACS Poli după remiza cu Petrolul

0
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-18-1024x683

ACS Poli a remizat la Ploiești cu Petrolul, scor 1-1, în etapa a XIII-a a Ligii I, dar timișorenii nu au fost deloc mulțumiți de rezultat. Imediat după joc, Daniel Stanciu, managerul sportiv al bănățenilor, ”a tunat” că echipa bănățeană a fost privată de un rezultat mai bun prin deciziile luate de arbitri.

”Trebuiau să fie trei (puncte), am avut cele mai mari ocazii în repriza a doua.


Am avut gol valabil, penalty la Elek, la fel de clar. Henț la Lemnaru la golul egalizator și probabil a fost penalty la Petrolul în prima repriză. Dar faptul că asistentul FIFA Ghinguleac nu vede că avem gol valabil, spune multe. E păcat că am pierdut două puncte, am pierdut la Voluntari 2 puncte și cu Iași alte 2. Am avut ocazii mari, bară Llorente. Nu e normal, avem înțelegere, dar cred că suntem pe primul loc la greșeli împotriva noastră. E un fel de viciere de rezultat, deși nu e corect termenul. La fel am pierdut și la CFR Cluj”, a declarat Daniel Stanciu la Digi Sport. Partida de azi a fost condusă de la ”centru” de Alexandru Tudor.

De partea cealaltă, antrenorul Petrolului, a văzut lucrurile din perspectiva ”lupilor” și a dat de înțeles că ACS Poli s-a temut de mutarea jocului pe un teren mai bun. ”Am primit gol la prima ocazie. La 0-0 dacă se dădea acel penalty începeam de la 1-0, era alt joc. Nu trebuie să ne raportăm la acea fază… Timișoara a refuzat să jucăm la Chiajna. Ei știau situația terenului, au refuzat, a trebuit să jucăm în aceste condiții. Ne avantaja, eram echipa care constuiește, adversarul s-a apărat bine, a jucat pe contraatac”, a spus Eusebiu Tudor pentru aceeași sursă.

Adrian Porumboiu, fostul arbitru internațional, a intervenit telefonic la Digi Sport și a spus că golul lui Elek trebuia validat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.