Digi Mobil, servicii 4G în Timişoara şi alte 11 oraşe din România

Digi Mobil, servicii 4G în Timişoara şi alte 11 oraşe din România

1
DISTRIBUIȚI

aplicatii-mobile-5

Digi Mobil a intrat săptămâna aceasta în rândul marilor operatori de telefonie și date, lansând tehnologia 4G în 12 orașe din România.

Tehnologia 4G care este disponibilă de luna aceasta în rețeaua Digi Mobil pentru utilizatorii din 12 orașe din țară: Arad, București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara, parțial, urmând că acoperirea de tip exterior în aceste orașe să fie finalizată în curând.


În același timp, utilizatorii vor putea urmări acoperirea 4G pe site-ul companiei.

„Am mai făcut un pas important în evoluția rețelei Digi Mobil, oferindu-le clienților noștri servicii 4G. Vom continua să investim semnificativ în dezvoltarea rețelei, atât în creșteri de viteză, cât şi în acoperire, astfel încât să răspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce în ce mai mare pentru utilizatorii noștri. Clienții Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descărca aplicaţii, muzică, iar streaming-ul video şi încărcarea fișierelor de dimensiuni mari se vor realiza într-un mod mult mai rapid” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS.

1 COMENTARIU

  1. Nu toate aparatele 4G sunt utilizabile in reteaua 4G a Digimobil.
    Telefoanele care au in specificatii 4G bands LTE band 3(1800), 7(2600), 20(800) nu functioneaza pe Digi 4G care necesita TDD/2600 MHz/banda 38

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.