Lucrări majore de reabilitare la un drum important din vestul țării. Cum...

Lucrări majore de reabilitare la un drum important din vestul țării. Cum va fi afectat traficul

0
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (3)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că, până pe 30 octombrie, traficul rutier se va desfăşura restricţionat, alternativ, pe un singur sens de deplasare, pe drumul național DN 76, sectorul cuprins între km 0+000 – km 0+600, în județul Hunedoara.

„Restricţia se impune urmare a executării lucrărilor de montare a rosturilor de dilataţie ale podului aflat peste râul Mureş.


Precizăm că pe întreaga durată de instituire a restricţiei, traficul rutier va fi dirijat cu piloţi de circulaţie atât pe timpul zilei, cât şi noaptea.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, transmit reprezentanții CNADNR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.