Dragan Petricevic PLEACĂ de la BC Timișoara. Ce se va întâmpla azi...

Dragan Petricevic PLEACĂ de la BC Timișoara. Ce se va întâmpla azi la clubul de baschet alb-violet

0
DISTRIBUIȚI

petricevici02_resize

Antrenorul ”leilor” a anunțat ieri seară că renunță la post. Dragan Petricevic a spus că vrea astfel să tragă un semnal de alarmă în legătură cu situația în care a ajuns BC Timișoara. Managerul general, Leo Demaio, anunță că azi se vor purta discuții la club în legătură cu această decizie.

”Vreau sa se știe că nu am plecat la greu, am rămas aici și nu a contat în ce condiții. Îmi dau demisia din funcția de antrenor al echipei BC Timișoara, ca să dau un ultim semnal de alarmă față de lipsa de protecție fața de valorile Timișoarei”, a declarat Petricevici pentru opiniatimisoarei.ro.


Demisia sa urmând să fie înaintată și oficial în această dimineață.

Contactat de PRESSALERT.ro Leo Demaio, managerul general al BC Timișoara a explicat că deocamdată nu se poate vorbi de un înlocuitor pe banca tehnică. Totuși, e greu de crezut că tehnicianul care a adus două cupe în Banat se poate răzgândi în urma unor noi discuții azi. ”Greu de vorbit în momentul acesta. E o retragere, cum a spus. Din cauza situației date e foarte greu să gestioneze echipa. E greu să accepți că poți trece așa rapid de la condiții de performanță la această situație. Vom vedea în cursul zilei de azi. Nu poate nimeni să-i reproșeze nimic… Se va discuta și cu el și cu Consiliul Director. Deocamdată nu există o hârtie semnată… Din păcate lucrurile sunt din ce în ce mai rele”, ne-a spus Leo Demaio.

BC Timișoara a pornit noul sezon fără finanțare de la autorități și a înregistrat două eșecuri în campionat, ultimul a fost sâmbătă la Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.