După ieșirea din insolvență, Fornetti România anunță investiții de peste un milion...

După ieșirea din insolvență, Fornetti România anunță investiții de peste un milion de euro și angajări

0
DISTRIBUIȚI

fornetti lideri

Fornetti România are planuri mari după ce a ieșit din insolvență, iar grupul Fornetti a devenit, din luna august, parte a Arytza Group, lider european pentru produsele de patiserie și panificație congelate – au anunțat directorii companiei, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Csaba Toth, directorul general al Fornetti România a declarat că „am reuşit să finalizăm cu succes procesul de reorganizare.


De cele mai multe companii auzi ca au intrat în insolvenţă, nu şi că au ieşit. Pot să vă spun că anul acesta am înregistrat o creştere cu 10% a producţiei. Luna trecută spre exemplu am livrat 1600 de tone de produse congelate, din care 800 de tone au fost pe piaţa internă. Acum, pe plan intern, ne concentrăm pe reamenajarea spaţiilor deţinute de cei care au francize Fornetti. Venim cu un nou concept pentru a pune în valoare produsele”.

Sebastian Gooding- CEO Fornetti Group a anunţat „lucrăm la un plan de dezvoltare comercială  pe termen lung. Ne dorim ca în următorii doi ani fabrica de la Satchinez să fie cea mai mare de acest fel din ţară, acum fiind pe locul trei. Vom investi peste un milion de euro în dezvoltarea producţiei şi vom angaja, în următoarea perioadă, între 50 şi 100 de persoane. Ce producem aici ajunge în special în România, Ungaria şi Bulgaria, dar şi în Germania, Polonia sau Croaţia. În curând vom intra pe piaţa din Grecia şi urmărim să intrăm şi pe alte pieţe din zona Balcanilor”. Cei de la Fornetti România au anunţat că au discuţii cu investitori, nefiind exclusă o dezvoltare a afacerii în China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.