Florin Marin, dezamăgit de primul eșec pe banca lui ACS Poli. Ce...

Florin Marin, dezamăgit de primul eșec pe banca lui ACS Poli. Ce spun timișorenii de greșeala lui Sarmov, care a decis meciul cu Steaua

1
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA12_resize florin marin

Antrenorul lui ACS Poli, Florin Marin, nu s-a arătat nemulțumit că și-a încheiat recordul în fața Stelei, ci pentru faptul că noua sa echipă a fost până la urmă învinsă. Tehnicianul timișorenilor nu a comentat prea mult gafa lui Georgi Sarmov, al cărui henț intenționat în careu a dus la marcarea singurului gol al meciului din Cupa Ligii.

Dacă în campionat ACS Poli a avut audiență maximă în victoria de acasă cu Steaua (1-0), în sferturile Cupei Ligii timișorenii au fost priviți pe ”Arena Națională” de puțin peste o mie de spectatori într-un eșec cu aceeași echipă. ”În mare parte am dominat, am avut ocazii mari…”, a spus Florin Marin imediat după joc la Digi Sport.


Despre gafa bulgarului tehnicianul bănățenilor a precizat: ”Am să discut cu el, a fost o greșeală. De acea greșeală a depins soarta partidei. Kirschstein e un portar bun, cu experiență mare, de multe ori e decisiv. Trebuie să trecem peste acest eșec și să ne concentrăm pe campionat și Cupa României”. Florin Marin a subliniat că nu ținea în mod special la recordul în fața Stelei. ”Nu aceasta e problema, îmi pare rău că nu am reușit să ne calificăm. Nu era o ambiție personală a mea. Rezultatul echipei mă dezamăgește”, a conchis experimentatul antrenor. Acesta a avut o serie de șapte jocuri fără eșec cu ACS Poli de când preluase echipa.

Stanciu: ”E o fază inexplicabilă”

Contactat de aceeași sursă managerul sportiv al timișorenilor, Daniel Stanciu, a comentat faza ciudată din minutul 31. ”E o fază inexplicabilă pentru noi. Jucător cu experiență la echipa națională, nu ne așteptam să facă o asemenea greșeală… Vom vedea mâine, poimâine, vom face o analiză. Păcat, aveam o șansă să mergem mai departe. Mă așteptam la altă atitudine de la jucătorii cu experiență și în special de la Sarmov”, a conchis Daniel Stanciu.

 

1 COMENTARIU

  1. Bai mosule esti Penibil , prima repriza nam iesit din 30 de metri , si teau facut Favoriti tai cei care ti -ia lasat Alexa de suflet , Sarmov ,,care e 10 clase mai slab decat Croitoru , si Artean care e sub orice critica . Ovidiu Popescu e mult peste el cu toate ca nici el nu prea straluceste dar pe astia doi nui suporti tu deaia fac tusa ,, dar nu te agita ca mai ai 2 meciuri cu Panduri nai nici o sansa si pe Cfr Cluj nui batem la noi , si sar putea sa mai prinzi la Botosani sa fi cu demisia pe masa , si poti sa pleci ca secundu lui Alexa la rapid ca doar tot a fost aranjat rocada asta de Blatistu si Rupatoru ala de picioare Alexa , asa avenit si Sunda acuma 2 ani a avut bulan 2 -3 meciurisi la primu chix a inceput potopu si apropo acuma cum nu au primit jucatori de 3 luni salariile sa avem grija la blatistu ala de Canu ca are el grija sasi faca salaru …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.