Încăierare de proporții la Săcălaz, potolită de Poliție cu focuri de armă....

Încăierare de proporții la Săcălaz, potolită de Poliție cu focuri de armă. Vezi care a fost motivul izbucnirii scandalului UPDATE 1 Ultimele decizii

2
DISTRIBUIȚI

pistol tragere

Scandal de proporții, azi noapte, la Săcălaz după ce s-au luat la bătaie două tabere care au venit la zilele comunei cu echipamente pentru distracție. Unii dintre aceștia au venit din Vâlcea, iar ceilalți de la Cărpiniș. Ultimii au fost nemulțumiți de faptul că aveau concurență și, din ancheta ulterioară, a reieșit că pe tot parcursul zilei au căutat motiv să-i provoace. Pe seară, când cei din Cărpiniș au fost mai numeroși au declanșat atacul împotriva celor din Vâlcea.


A urmat o încăierare generală, combatanții punând mâna pe răngi și tot ce le-a mai picat în mână. Pentru a potoli spiritele, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă în are. La fața locului au sosit echipaje ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Timiș și ale Jandarmeriei. Nu mai puțin de 12 persoane au fost reținute pentru cercetări. Cel care a declanșat scandalul, un bărbat de 45 de ani, din Cărpiniș, a fost dus la spital cu fractură la unul dintre picioare. Cei 12 sunt acuzați de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Procurorul care instrumentează cazul a decis, duminică seara, să-i audieze pe cei 12, care au fost aduşi la parchet câte doi. La final va decide pentru care dintre ei va dispune control judiciar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.