Informatica Timișoara revine pe teren propriu după mai bine de 40 de...

Informatica Timișoara revine pe teren propriu după mai bine de 40 de zile. Ce vrea antrenorul Robert Lupu să îmbunătățească în jocul alb-violeților

1
DISTRIBUIȚI

Informatica KSE (5)

Echipa de futsal timișoreană din Liga I are parte mâine de un duel cu CSMS Iași pe teren propriu. CS Informatica revine în Sala ”Constantin Jude” după aproape o lună și jumătate, timp în care echipa a evoluat de două ori în deplasare și a avut un meci amânat datorită jocurilor echipei naționale.

Alb-violeții au avut un start de sezon excelent cu trei victorii din trei. Pauza datorată barajului pierdut de România în fața Ungariei a făcut ca Informatica să rămână până acum cu o singură dispută acasă, cea din prima etapă din 1 septembrie (4-1 cu Tg.


Secuiesc). Echipa s-a impus în deplasările de la Chiajna și Reșița iar meciul cu Tg. Mureș, de pe teren propriu, s-a amânat.

Antrenorul-jucător Robert Lupu e mulțumit de defensiva echipei, doar patru goluri încasate, în schimb vrea ca și atacul să fie pe măsura așteptărilor. ”Toate echipele favorite s-au impus în această etapă, şi Deva şi Târgu Mureş. Trebuie să câştigăm şi noi pentru a rămâne în plutonul fruntaş. Ne dorim ca în perioada următoare să îmbunătăţim jocul, în special pe faza ofensivă, pentru că în apărare stăm bine, avem cea mai bună defensivă din campionat. Îmi doresc să ne exprimăm mai coerent”, a declarat Robert Lupu.

După succesul de pe terenul rivalei din Banat, Muncitorul Reșița, Informatica va primi mâine replica Iașiului, grupare care a acumulat trei puncte în primele trei jocuri disputate. ”E o echipă cu jucători tineri, foarte arţăgoşi, o formaţie omogenă care joacă de patru ani împreună şi cu un antrenor care a trecut şi pe la echipa naţională. Au pus probleme şi celor de la Târgu Mureş care, chiar dacă au câştigat cu 3-1, au avut un meci foarte greu cu Iaşi”, a mai spus internaționalul Robert Lupu.

Partida Informatica Timișoara – Muncitorul Reșița se dispută mâine, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”, în etapa a V-a a Ligii I la futsal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.