Jucătorii de la ACS Poli și-au primit un salariu înainte de duelul...

Jucătorii de la ACS Poli și-au primit un salariu înainte de duelul cu CFR Cluj. Ce spune Florin Marin despre zvonurile care-l dau pe Claudiu Belu la Steaua

0
DISTRIBUIȚI

acs poli iasi (7)

Veste bună pentru fotbaliștii echipei timișorene din Liga I. Tehnicianul lui ACS Poli, Florin Marin, a anunțat că aceștia și-au primit ieri unul dintre cele două salarii care erau restante. Bănățenii joacă mâine cu CFR Cluj, echipă aflată în criză de rezultate, dar se confruntă cu câteva absențe importante.

Florin Marin a vorbit azi de o veste bună la club după eșecul dur suferit la Severin, 1-3 cu Pandurii. O parte din problemele financiare au fost sau sunt pe cale să se rezolve. ”Sunt convins că se vor rezolva. S-au rezolvat o parte din datorii. Nu poți să faci performanță altfel. S-a plătit ieri după amiază un salar. Normal că jucătorii sunt mai liniștiți. Aveau două luni, s-a plătit o lună… Se vor rezolva și celelalte probleme”, a declarat Florin Marin.

Tehnicianul bănățenilor are însă motive de îngrijorare legate de forma defensivei lui ACS Poli.


Căpitanul Srgian Luchin e suspendat pentru cumul de ”galbene”, în timp ce Scutaru a suferit o entorsă. Nici în atac lucrurile nu sunt roz, Zicu încă nu e refăcut iar Bărbuț acuză probleme musculare. ”Normal că e o problemă și la acest joc avem probleme în defensivă. Dar în momentul în care apar probleme de lot, pot să apară în alte compartimente”, a precizat antrenorul timișorenilor.

CFR Cluj a pierdut ultimele trei meciuri în campionat, ultimul pe teren propriu cu Viitorul și ardelenii au 14 puncte la fel de multe ca ACS Poli. ”E un meci greu, normal, venim după o înfrângere la Pandurii, trebuie să câștigăm cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu jucători străini, valoroși, trebuie să ne luăm măsuri, să ne organizăm foarte bine. Apoi să căutăm să ne impunem jocul nostru. Sunt sigur că vor veni montați pentru acest joc și ei vin după o serie negativă de jocuri, va fi o motivație în plus pentru ei”, a spus Florin Marin.

Deranjat de discuțiile din jurul lui Belu

Florin Marin a vorbit azi și despre cazul lui Claudiu Belu, fundaș dat ca și transferat la Steaua de unele publicații centrale. Jucătorul e blocat cel puțin până în iarnă, când ACS Poli s-ar putea arăta dispusă să negocieze pentru orice nume. ”Sper să se incheie cu situația lui Belu, e jucătorul nostru până în 2017, nu am primit nicio ofertă de la Steaua și nu e normal in plin campionat. El nu poate să gestioneze foarte bine aceste situații când apar fel și fel de zvonuri”, a explicat Florin Marin.

Partida ACS Poli Timișoara – CFR Cluj se dispută mâine, de la ora 20.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda a 15-a a Ligii I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.