Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, AMENINŢAT. Vezi care a fost motivul şi ce...

Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, AMENINŢAT. Vezi care a fost motivul şi ce spune pesedistul

3
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis grindeanu (7)

Politica românească începe să semene cu un scenariu din filmele cu gangsteri, în care ameninţările par să fie noul mod de soluţionare a nemulţumirilor.


La debutul acestei săptămâni, la Bucureşti a avut loc Consiliul Naţional al PSD unde, la propunerea lui Sorin Grindeanu, președinte al PSD Timiș, s-a votat ca vicepreşedintii naționali să nu mai poată fi președinți de organizații județene. Adoptarea deciziei a stârnit reacţii negative, însă de departe cel mai vehement a fost Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care, l-ar fi ameninţat pe Grindeanu, ulterior, într-un cadru informal, susţin surse din PSD.

Ministrul Comunicaţiilor spune însă că „ne-am susţinut punctele de vedere fiecare. Eu avusesem această propunere mai demult, alţi colegi au reluat-o şi ieri a trecut cu o largă majoritate. Au fost doar vreo patru sau cinci voturi împotrivă şi au existat argumente puternice pentru propunerea mea. Argumentele celor care nu au fost de acord nu au convins pe nimeni”. Ministrul nu a dorit să comenteze legat de ameninţări şi a spus că „în cadru oficial nu a avut loc aşa ceva, iar în afara acestui cadru vorbim de chestiuni private pe care nu le comentez. Sunt bârfe în care nu vreau să intru”.

3 COMENTARII

  1. D-le Grindeanu, va rog lasati-l pe DOBRA sa tina un discurs. Se compromite singur, o sa realizati si D-voastra, cata carisma are pentru a conduce o organizatie. O rusine!

  2. acest grindeanu nu are narav si nici macar „par” de psd-ist, nu stiu ce cauta in acel partid…

    cu toate ca nu am votat alianta stinga-dreapta, chiar daca urasc psd-ul, cred ca daca usl il punea pe grindeanu candidat la primarie, am fi avut un primar mai bun decit primarul cartea cu moace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.