Nicolae Robu trimite note interne DEGEABA: dacă proiectele europene nu vor fi...

Nicolae Robu trimite note interne DEGEABA: dacă proiectele europene nu vor fi terminate la timp, primarul nu scapă de răspundere. Ce a dezvăluit şeful Direcţiei Fiscale la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

adrian bodo (1)

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a trimis, de-a lungul timpului, mai multe note interne subordonaţilor săi prin care încearcă să scape de orice fel de responsabilitate. Pe de altă parte, Adrian Bodo, şeful Direcţiei Fiscale din cadrul Primăriei Timişoara, a dezvăluit, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că acele note interne pe care edilul-şef le tot trimite angajaţilor nu reprezintă un act administrativ.

„Nota internă este acelaşi lucru cu dispoziţia de primar, nu reprezintă un act administrativ. Deci, are valoarea unei dispoziţii, nu a unui act administrativ. Asta nu înseamnă că nu trebuie pusă în aplicare”, a explicat şeful Direcţiei Fiscale.

Mai mult, potrivit lui Adrian Bodo, în cazul în care proiectele europene care se desfăşoară în acest moment în Timişoara nu vor fi finalizate la timp, printre care şi anveloparea blocurilor sau reabilitarea centrului istoric, Nicolae Robu nu va scăpa de răspundere.

„Primarul răspunde de întreaga activitate a municipalităţii, primarul este ordonatorul de credite.


E drept, fiecare este responsabil pe domeniul său, dar prima răspundere o are primarul. Potrivit Legii administraţiei publice locale, ordonatorul de credite răspunde alături de subordonaţii săi. Nu există eu nu răspund şi ăla răspunde. Dacă eu fac o prostie, alături de mine răspunde şi conducătorul meu. Primarul nu e lipsit de răspundere, iar Nicolae Robu ştie foarte bine aceste lucruri. Gheorghe Ciuhandu de ce a fost chemat la DNA în dosarul finanţării echipei lui Marian Iancu? Că el a semnat”, a dezvăluit Adrian Bodo la PRESSALERT LIVE.

În ceea ce priveşte notele interne pe care Nicolae Robu le trimite angajaţilor din Primăria Timişoara, şeful Direcţiei Fiscale a ţinut să precizeze că nu se simte vizat. „Nu mă deranjează, pentru că lucrurile pe care primarul Nicolae Robu le cere, noi le-am respectat la Direcţia Fiscală. Eu ştiu că sunt corect, cinstit, că pun suflet în munca mea, nu mă simt vizat deloc de acele note interne”, a conchis Adrian Bodo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.