Olota, mândria jandarmilor timișoreni, s-a întors acasă cu premii pentru inteligența sa....

Olota, mândria jandarmilor timișoreni, s-a întors acasă cu premii pentru inteligența sa. Ce medalii a obținut FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-861453500">

OLOTA

Cel mai deștept câine de jandarmi este din Timișoara. Deși e încă o cățelușă, Olota are al activ sute de ore de pregătire și se comportă impecabil în misiune.

Un câine lup de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, a câștigat medalia de bronz la Campionatul naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și aurul pentru competențe în cadrul Jandarmeriei. Același animal a câștigat și locul I în clasamentul pe Jandarmerie. Ediţia a XII-a a Campionatului naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc la Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu. Au participat câini și ofițeri din cadrul Jandarmeriei Române, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi I.S.U.

După ce anul trecut au obţinut locul IV, cuplul chinotehnic din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara format din plt. maj. Mile Marinel şi căţeluşa Olota, la ediţia din acest an, cei doi s-au clasat pe locul III la categoria câine universal – dresaj şi pe locul I în clasamentul pe Jandarmerie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.