Oripilarea cu sens unic

Oripilarea cu sens unic

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Candidatura solo a condamnatului în primă instanță Liviu Dragnea în fruntea celui mai mare partid din România și alegerea lui ca președinte al PSD a făcut să curgă, astăzi, râuri de cerneală virtuală. În mod normal, într-o țară normală de cap un astfel de personaj nu ar fi ajuns în această postură de candidat.

Culmea este că cei mai aprinși înjurători la Dragnea și declarați apărători ai statului de drept împotriva furăcioșilor păstoriți de acesta nu suflă un cuvânt despre cea mai puternică dovadă care arată cât de corupt a fost sistemul patronat de Traian Băsescu – un ministru a recunoscut, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, că lua șpagă ca să dea bani la PDL și pentru campania președintelui Băsescu. Și nu a fost singurul care a recunoscut acest lucru, inclusiv celebrul Cocoș, soț până mai ieri al pupilei prezidențiale Elena Udrea, povestind cum se învârteau milioanele de euro în șmenurile guvernamentale.

Din păcate oripilarea asta cu sens unic nu va ajuta la nimic.


 Atât timp cât unii care fură vor fi iertați doar pentru că-i înjură pe ăilalți pe care-i urâm de moarte nu se va reforma, fundamental, niciodată clasa politică. Pentru că a schimba lucrurile începe în a accepta că infractorii sunt tot infractori chiar dacă sunt pedeliști, pesediști, udemeriști, uneperiști, liberali sau liber schimbiști.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.