PENIBIL Nicolae Robu a anunţat înfiinţarea „televiziunii Facebook” a Primăriei Timişoara....

PENIBIL Nicolae Robu a anunţat înfiinţarea „televiziunii Facebook” a Primăriei Timişoara. Vezi explicaţiile celui care se filmează singur la conferinţele de presă

2
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, face un nou pas şocant în campania sa de promovare personală. După ce a ajuns să-şi publice comunicate de presă pe Facebook, să se filmeze citind comunicatele de presă şi apoi să posteze înregistrările pe Youtube (decizie la care a renunţat după câteva zile) sau să-şi transmită în direct conferinţele de presă de pe telefonul mobil, edilul şi-a făcut…televiziune pe Facebook. Anunțul a fost făcut, în această seară, de edil pe pagina sa personală de pe rețeaua de socializare: „NOU! NOU! NOU! NOUĂ PREMIERĂ NAȚIONALĂ A TIMIȘOAREI! Începând de astăzi, 06.10.2015, Primăria Timișoara are propria „televiziune”, o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesați pagina tv-primariatm și urmăriți mesajul de început de nou drum al Primarului.


Apoi, urmăriți prima „emisiune”: un scurt interviu luat Primarului de Alina Pintilie, directoarea Direcției de Comunicare a PMT. Dacă apreciați ideea, clicuiți Like. Dacă nu o apreciați, postați textul „Dislike! Iar premiere?!” :)))”

Alina Pintilie este personajul absent din imagini şi şi nici măcar nu se aude adresând vreo întrebare. Doar primarul Robu apare în primul material filmat, anunţând că “informarea promptă şi corectă a cetăţenilor Timişoarei a fost, este şi va rămâne pentru mine ca primar şi pentru administraţia pe care o conduc o preocupare specială şi desigur că acest lucru se va întâmpla în continuare. Am folosit până acum pentru comunicare Monitorul Primăriei, care consider că a dus informaţia la un număr mare de cetăţeni, dar tehnologia actuală ne permite să facem mult mai mult. Inaugurăm astăzi şi cred că este vorba de o premieră naţională televiziunea TV PrimăriaTM. Desigur că termenul televiziune trebuie înţeles în mod corespunzător în context. Nu este chiar o televiziune în sensul cosacrat al termenului, dar important este că fără să ne coste nimic, noi, Primăria Timişoara, vom interacţiona mult mai strâns cu cetăţenii”.

Primarul a promis că prin intermediul „televiziunii” va organiza dezbateri cu cetăţenii, brain-storming-uri pe diverse subiecte, ba chiar va emite conferinţele de presă online, toate acestea pe lângă ştiri. Robu a încheiat emisia în stilul lui Sorin Ovidiu Bălan, spunând „stimaţi timişoreni, ţineţi aproape de noi şi noi ne vom strădui să ţinem aproape de voi”. Clipul poate fi urmărit aici https://www.facebook.com/tvprimariatm

2 COMENTARII

  1. Ma intreb cu vor incepe aceste stiri, cumva cu formule de genul: Mult iubitul nostru primar…. etc.
    Degeaba, odata Comunist, tot timpul comunist!
    Apropos, intrebare pt Tov Primar: Sunteti de acord cu pct 8 din Proclamatia de la Timisoara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.