Pesedistul Răducanu, despre televiziunea Facebook a lui Robu: „Ajunge că avem Monitorul...

Pesedistul Răducanu, despre televiziunea Facebook a lui Robu: „Ajunge că avem Monitorul Primăriei, cum exista pe vremuri Scânteia. Mai ştiu eu pe cineva, care înainte de 1989 avea echipă de fotbal”

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu telefon live

Subiectul înființării televiziunii Facebook a Primăriei Timișoara a fost un bun prilej ca șeful PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, să îl atace pe primarul Nicolae Robu pentru decizia luată zilele trecută. Acesta a declarat astăzi că „această televiziune online cred că le va da multe subiecte colegilor dumneavoastră de la Times New Roman, care o să aibă din nou subiecte de satiră.


Eu nu înțeleg, am citit şi eu ce a spus domnul primar despre această televiziune, nu înţeleg care va fi acel aspect interactiv. Consider că ne ajunge că avem Monitorul Primăriei cum exista pe vremuri „Scânteia”, avem acele panouri care ne scot ochii cu toate realizările administraţiei. Mai ştiu eu pe cineva care înainte de 1989 avea echipă de fotbal”.

Pesedistul e de părere că cetățenii Timișoarei au nevoie de alt tip de ajutor din partea primăriei, un ajutor care implică acțiuni concrete și nu o informare excesivă asupra realizărilor actualei administraţii. „Mai important era să rezolve problema termenului de răspuns la actele depuse de cetăţeni, decât să avem o televiziune cu care dânsul să se joace. Este un joc, este o glumă, nu cred, că ajută nicidecum la dezvoltarea acestui oraş. Nu ştiu dacă este o dovadă de narcisism să foloseşti angajaţii primăriei să îţi ia un interviu când cetăţenii depun o hârtie şi aşteaptă 30 de zile un răspuns, asta dacă răspunde cineva, pentru că am observat că în ultima vreme lucrurile merg din ce în ce mai greu”, a completat Răducanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.