Pesedistul Răducanu: „Nu mai trebuie să aşteptăm să moară un tânăr sau...

Pesedistul Răducanu: „Nu mai trebuie să aşteptăm să moară un tânăr sau să fie alţii bătuţi. E plin de hoţi şi de aurolaci”. Ce măsură de siguranţă cere

0
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc timisoara

Preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, este convins că primarul urbei de pe Bega, Nicolae Robu, nu este deloc preocupat de siguranţa studenţilor cazaţi în complexul studenţesc. „I-am cerut domnului Robu înfiinţarea unui post de poliţie în complex.


Nu s-a întâmplat nimic până acum. Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu studenţi din trei mari facultăţi ale UVT care au susținut că se tem pentru siguranța lor. Eu cred că nu trebuie să aşteptăm dezvoltarea a complexului studenţesc pentru a înfiinţa un post de poliție locală”. Răducanu crede că înfiinţarea unui post de poliţie e strict o chestiune de voinţă şi nu una care necesită pregătiri sau amenajări suplimentare.

„ Există foarte multe soluţii, există cămine ale UVT, de la Medicină, iar la parterul acestor cămine există spaţii, se poate găsi foarte rapid un spaţiu şi înfiinţa acest post. Nu mai trebuie să aşteptăm să moară un tânăr sau să fie alţii bătuţi. E plin de hoţi şi de aurolaci. De două luni i-am solicitat acest lucru domnului primar nu se întâmplă nimic”,, a mai spus pesedistul. Este de menționat faptul că Poliţia Locală are deja mai multe obiective sub pază, în vecinătatea complexului. Vorbim desre pasajul rutier subteran Michelangelo şi despre muşcatele de pe podul omonim, considerate aparent mai importante decât siguranţa tinerilor. Actualmente Complexul Studenţesc este arondat secţiei 2 a Poliţiei Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.