PNL Timiș a decis – Robu nu e doar candidat, ci și...

PNL Timiș a decis – Robu nu e doar candidat, ci și etalon pentru cei care aspiră la funcții de primari. Ce au văzut liberalii la pesedistul Bojin

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu telefon live

Conform declarațiilor făcute la finele acestei săptămâni de copreședintele PNL Timiș Dan Popa, liberalii din județ sunt deja în plin proces de pregătire pentru alegerile din 2016. „Este clar că în Timiş şi în ţară anul viitor va fi o mare bătălie între două partide. Este clar că PSD va încerca să schimbe multe lucruri. Vom avea o campanie altfel decât anii trecuţi şi vor fi câţiva jucători care vor încerca să echilibreze lupta dintre cele două parte mari. Părerea mea e că UNPR va încerca să meargă singur pe liste. Se vede deja și în Timiş acest lucru.


Noi am avut ieri un comitet organizatoric județean unde ne-am făcut un plan pentru desemnarea candidaților la alegerile locale”, a declarat Popa.

Liberalul a explicat că formațiunea din Timiș nu duce lipsă de candidați sau cel puțin de persoane care aspiră la funcții în administrația locală sau care vor să plece în Parlament. „Ne-am fixat ca după 16 octombrie să începem, localitate cu localitate, să ne stabilim candidaţii cu care vom participa în campania din 2016. Trebuie să ţinem cont că domnul Dragnea l-a scos din circuit pe Titu Bojin şi după cum se pare Titu nu se va lasă şi va încerca să meargă mai departe. Este problema lor internă, noi avem clar în minte un obiectiv, vrem să câștigăm anul viitor Timişul, asta este ţinta noastră. Cred că până la sfârştiul anului vom avea o listă de candidaţi aproape finală. Discutăm aici strict de campania de locale, aspiranţii au completat foarte multe fişe și pentru parlamentare” a susţinut Popa.

După ce primarul Nicolae Robu a confirmat că va candida pentru un nou mandat de șef al urbei, Popa a ținut să precizeze că Robu nu va fi doar candidatul PNL Timiș la Primăria Timișoara, ci și un etalon. Mai exact, pentru anul 2016 PNL vrea să aducă o listă cu candidați care se pot lăuda cu un CV serios și plin de realizări. Copreședintele PNL Timiș a explicat că nu este foarte mulțumit de modul în care actualii parlamentari ai formațiunii sale își fac datoria, astfel că probabil lista celor care vor candida pentru Parlament va cuprinde alte nume decât cele ale celor carea astăzi sunt deputați sau senatori ai PNL Timiș.

4 COMENTARII

  1. Daca etalonul liberalismului romaesc este reprezentat de personaje precum Robu, s-a dus dracului miscarea liberala! se rasucesc Bratienii in mormant! Ma intreb cum se face ca in tara asta cei mai mari liberali sunt personaje care toata viata lor nu au avut decat profesii bugetare? E un paradox.

  2. Corect! Robu este etalonul nesimțirii, tupeului de mahala ,a frustrărilor acumulate dea lungul anilor dar mai ales este etalonul național al PROSTIEI și infantilismului!!!
    Asta etalon al PNL? Liberali , puteti uita orice speranță cu acest specimen !!!

  3. Ce pochimen este acest Popa. Da cine îl întreabă pe el.? Are el menirea și calitatea sa judece? E un bou. Cine tine cont de qparerea lui? Sa găsit sa vorbească mult și prost. Mai pochimene ai uitat ca partidul PCR nu mai exista. Se ajunge prea departe dacă acest individ își da cu părerea. Morți din decembrie 1989 se rostogolesc în morminte.

  4. Ha ha ha, liniște vorbește popa. Ai fostsecretar o viața si ai rămas tot secretar. Unde e liderul care trebuie sa dea propriu exemplu. Tu ce faci? Faci pesecretarul cu Marean vasile? Sa iti este teama ca trecutul te urmărește? Nu mai e mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.