Robu: „Sunt de la sat, dar m-am urbanizat când am venit aici....

Robu: „Sunt de la sat, dar m-am urbanizat când am venit aici. Unii simt nevoia să facă în continuare aici ca în propria curte”. Unde va intra cu buldozerul

2
DISTRIBUIȚI

robu-urla-microfon-clt

Primarul Timișoarei, NicolaeRobu, tună din nou la adresa celor care construiesc ilegal sau fac amenajări care nu sunt cuprinse în proiectele pentru care au autorizații de constrcuție. „E un lucru alarmant care se întâmplă în oraș, eu l-am receptat de mult ca atare, sunt din ce în ce mai mulți cetățeni care etalează o nesimțire dusă dincolo de orice limite.(….) Se întâmplă frecvent în cluburi să fie încăierări să se ia participanții de acolo la bătaie. Mai nou, văd că se apucă fiecare să construiască cum îl taie capul. Am văzut un balcon într-un bloc pe Calea Aradului, pus pur și simplu nu numai în sfidarea bunului gust, dar și în sfidarea oricăror norme, ce să mai vorbim despre sfidarea legii.


Am fost informat că încă continuă construcția ilegală pe strada Daragalina unde s-a sesizat în presă că ce se întâmplă acolo este în afara legii. Ca să vedeți cu ce tertipuri vin. Își păstrează o clădire în interior și zice că o extinde. Asta face un cetățean, păstrează clădirea inițială, face în jurul ei fundație și pretinde că nu face o construcție nouă. Vreau să vă spun că am cerut să mi se pregătească buldozerele și o să mergem la fața locului să facem oridine. Este domeniu public, proprietatea statului român”.

Edilul șef a admis că, spre exemplu, la turnulețe ridicate pe strada Romulus nu poate interveni, dat fiind faptul că e vorba de proprietatea privată. „Nu poți să intervii, să obligi pe cineva care execută o lucrare care nu este în acord cu proiectul pentru care are autorizație, decât dacă există o hotărâre judecătorească, fiind vorba de proprietate privată”, a explicat primarul.

În ceea ce privește cazul de pe Aradului, edilul șef a conchis că „unii nu s-au urbanizat. Și eu provin de la țară. Sunt de la sat, dar m-am urbanizat când am venit aici. Unii simt nevoia să facă în continuare aici ca în propria curte”.

2 COMENTARII

  1. Un idiot de la sat tot idiot ramâne si-n oras.
    Sa ne explica civilizatu’ ce-i cu leprele alea care detin spitale si cladiri istorice, desi erau robi (si ei) acum un secol, iar de muncit nu stiu ce-i aia – e traditia multiseculara sa nu cunosti termenul „munca”. Nu ma refer la cersit, spoliat, intimidat, camatarie, prostitutie. Ma refer la munca, asa cum muncesc aproape toti românii: 8 ore/zi cel putin. Sa ne zica: aia, de unde-au venit de, sub luminata guvernare a taranului devenit orasean, au ajuns sa domine in urbe ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.